Ha kutya sétáltatás közbe kóbor/kiszökött kutyákkal találkoztok mit tesztek?
Persze, érzik. Engem a múltkor bringával valami Sirius Black szúrt ki. Követett. Nyilvánvalóan lelépett valahonnan egyet csatangolni, és szerencséjére nem volt éppen szabad a menhelyeskocsi, úgyhogy kapott még egy esélyt hátha hazatalál.
Volt már, hogy bilétáról hívtam egy golden tulaját... kiszökött az asszony mögött... persze azt se mondta, hogy köszönöm. Volt hogy egy "harcikutyát" hoztunk haza, (szuka) így nem volt gond, és meglett a gazda is - kirágta a kerítést.
És volt, hogy nem is oly rég, az enyém gondolta hogy felülírhatja az általam deklarált szabályokat, és kiszökött, mert apám ßaszik figyelni rá. Meg is volt a retorzió persze, és a tündibündi is. Ahogy meglátott a kocsival, rohant felém ezerrel, és ugrott be a helyére és még vigyorgott is, hogy, oké főnök, tisztességesen elzavartam a dög macskát, mehetünk haza!
Szerintem senki nem írta, h MINDEN kutyával így lépne fel. Ha az nem kezd el hőbörögni, akkor simán elsétálunk mellette, ha jófej, akkor még hagyom is játszani a kutyámmal (Volt egyszer egy angol véreb szerű kutyus, itt császkált napokig. Annyira édes volt, úgy hazavittem volna, na de lakásba...:S Viszont Ádázzal olyan jól eljátszottak, hogy öröm volt nézni. )
De ha arcoskodik, akkor nehogymár nekem kelljen odébbmennem.
Kedves kvittagirl!
Mint írtam, a kutya jelzéseitől függően reagálok, nem kezdek el azonnal karatézni-rugdosni-hajigálni szerencsétlen állatot, KIVÉVE, ha TÁMAD és MÁS MÓDON nem tudom elhárítani a verekedést!!! Ez óriási különbség ahhoz képest, amit Te állítottál szerintem :)
Én is hoztam már haza az említett Tibeti masztiffot 2-szer is, egy stafford keverék IVAROS KANT, akivel a kutyám JÁTSZOTT!!!, pedig ő roti-nj keverék IVAROS KAN!! Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam megtartani, ezért másnap bevittük az Illatosra...sajnos rossz tapasztalataim vannak menhelyekkel, mivel ők full teltházzal működnek, nem tudnak csak úgy bevenni akármilyen kutyát! A gyepi más, viszont oda elszállítani nem mindig tudja az ember...nem szedhetek össze minden utcán lévő kutyát, mert az nem megoldás, hogy bevitetem a gyepire állandóan, mivel ott sincs hely!!! A staffi keveréket úgy tudták átvenni, hogy fél órát vártunk, amíg másik kutyát elvitt egy új gazdi...nem egyszerű ez
A Tibeti masztiffal nekem is az a bajom, hogy a gazdi carik rá...állítólag megkötötték, kennelbe zárták, sétáltatják reggel-este, amit soha nem látok, mégis szökik...no comment.
Van egy golden, Athos vagy Astor, nem is tudom :D aki rendszeresen szökik, biléta a nyakában. Duna parton kikötöttük egy fához, gazdi jött érte fél órán belül, közölte, hogy NAPONTA szökik...máskor is láttam, akkor nem csináltam vele semmit, MINEK??? ha úgyis naponta kijárkál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!