Ha látok egy kóborkutyát és felhívok egy menhelyet akkor kimennek érte?
Figyelt kérdés
Már több napja itt kóborol egy kutyus és ma elkísért a buszhoz is, megvárta míg felszállok és úgy nézett hogy a szívem szakadt meg. Melyik menhelyet hívjam akik ki is jönnek a kutyusért? Befogadnám de albérletben lakok és a tulaj nem engedi a kutyust.2012. márc. 19. 13:51
1/5 anonim válasza:
Próbálkozzál, de sajnos kicsi az esélye, hogy fogadni tudja valamelyik. Max a gyepmesteri telep marad utolsónak.
2/5 anonim válasza:
Attól függ hol vagytok helyileg. A legközelebbi menhelytől kéne segítséget kérned. Nem tudnád te elvinni a menhelyre? Mert inkább a gyepmesteri telepekről szoktak kijönni kutyáért, és ott bevágják egy kis kennelbe másik 30közé, aztán vagy széttépik, vagy nem... Szóval próbálkozz a menhelyekkel. Rex, Noé, Bottyán Equus. Ezek mondjuk Pest megyében vannak. Pár hete én is találtam egy kutyust, telefonálgattam, de se a Rex, se a Noé nem fogadta, mondván teltház van, de a Bottyán Equus fogadta, annak ellenére, hogy főleg lovak mentésére vannak. Érdemes alaposan utánanézned. A számomra legszimpatikusabb állatotthonnak itt a linkje, ha gondolod, elérhetőséget is találsz: www.bottyanequus.com
3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, Kelenföld városközpontban van a kutyus és már pár nappal ezelőtt is láttam szegényt.
2012. márc. 19. 13:58
4/5 anonim válasza:
A kóborló állatokat a gyepmester fogja be és szállítja a menhelyre.
5/5 anonim válasza:
hát próbálkozz meg, nálunk volt hogy falkába járt 4 nagy testű kutya és akkor hívogatta mindenki a gyepit meg a menhelyet senki nem jött ki, amikor egy westie-t és a gazdáját megtámadták akkor rendőröket hívtak , a rendőrnek két kutyát kellett lelőnie annyira agresszívak voltak ,csoda hogy a westie és a gazdija megmenekült, nah azóta egyből begyűjtik a kóbor ebeket..
szerintem amíg nincs gond nem csinálnak semmit, de lehet hogy csak itt ahol én lakok... amúgy 5-6 hónapig kóboroltak itt a kutyák a környéken,és mindenki félt tőlük,mert az egyik egy kau keverék lehetett ,meg volt ott roti keverék is, nem tudom honnan jöttek..de örülök hogy most már egy kóbor kutya sincs itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!