Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez nem túl durva...

Szerintetek ez nem túl durva fésüléshez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

és melyik jobb?

2012. ápr. 5. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen hosszú a kutyád szőre. A felső mindenképp hosszú szőrű kutyáknak való, de az alsó sem rövidszörűnek. Egyébként nem durvák, hogyha megfelelő kutyán használod - egy vizslának nyilván durva, de egy bernáthegyinek nem. Én az elsőt venném meg.
2012. ápr. 5. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
a kutyám rövidszőrű. tudnál linkelni olyan olcsóbb féle kefét vagy gumifésűt ami ilyenkutyákhoz jó?
2012. ápr. 5. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:

A másodikhoz hasonló kefét lehet kapni a tescoban/auchanban 600Ft körül, annyi különbséggel, hogy annak gumi tüskéi vannak és rövidszőrű kutyáknak tökéletes.

Én valami ilyesmit használok a rövidszőrű kutyámhoz, nagyon jól kiszedi a szőrt és nem durva:

[link]

2012. ápr. 5. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább vegyél egy jó minőségű kefét most egyszer, ami jó a kutyád egész életében mint minden évben egy új olcsó kefét.

A rövid szőrű kutyáknak jó szokott lenni a pl. a furminátor.

2012. ápr. 5. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Rövid szőrűnek megteszi egy egyszerűbb is.Gumiból készült is tökéletes,és még a sima lóször, vagy nem tudom miből készült műanyag sörtéjű kefék is.
2012. ápr. 5. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Te megint a beagle gazdi vagy? :)

A lenne a legegyszerűbb, ha bemennél egy kutyás boltba, ott tudnak neked tanácsot adni.

2012. ápr. 5. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! amúgy az utolsónak: keverék a kutya... (de ettől még nagyon szép nem kérek leszólásokat senkitől köszi)
2012. ápr. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!