Most akkor mi van?
Ha nem ragaszkodsz a nagyon pici kölyökhöz, akkor még náluk:
vannak fiatalabb kutyák, akik nagyon szépek, világosak is, azt is tudod, hogy mire számíts és nem akarnak se átverni, se lehúzni.
Én tenyésztőként mindenképpen azt ajánlom, hogy ha nem akarsz törzskönyvezett kutyát, akkor a fajtamentőkhöz fordulj. Napi kapcsolatban vagyok egy másik szervezettel, és őket ajánlom mindenkinek, aki örökbe szeretne fogadni kutyát.
Sok szervezet csak ivartalanítva ad örökbe kutyát, és mindenkinek igyekeznek a megfelelő temperamentumú kutyát adni. A kutyák egészségesek, és igyekeznek szocializálni őket.
A mellékelt fajtamenőknél a Mex és a Mini még nagyon fiatal kutyák, és szerintem gyönyörűek.
És jól írták a többiek: 20 ezer forintért egy kutyával minden legyen rendben. Számold ki, hogy egy 10-es alomnál a 20 ezer forintos kölyökár a gazdinak 200 ezer forintot hoz a konyhára. Ebből jó esetben 100 ezer forintot költ a kutyákra, tehát a nyereség máris 100 ezer forint. Nem csak az számít szaporítónak, aki nyereségvágyból 5-10 kutyát fialtat folyamatosan, hanem az is, aki a "egyszer kell, hogy fialjon a kutya" hozzáállással hoz le almot. Szépek, aranyosak, és még pénzt is hoznak a házhoz.
Válaszd a fajtamentőket. Egy keveréknél nem lehet tudni, hogy milyen természetet, küllemet, esetleg betegségeket fog örökölni felmenőitől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!