Foresto VS Kiltix? (Kérlek véleményezd! )
Sziasztok!
Ez a Foresto számomra egy újdonság a piacon, állítólag jobb a kiltixnél, és Bayer termék, ami bizalomgerjesztő.
Szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, váltott-e valaki Kiltixről Foresto-ra?
Kérlek, osszátok meg a 2 termékkel kapcsolatos tapasztalataitokat!
Értem, szóval ez tényleg egy új termék a piacon.
Nálunk Gödöllőn a KoVaVet állatorvosnál már ott van a polcokon, kapható az újdonság, még szórólapot is adtak róla, bár első sorban (az ár miatt) a dokink Kiltixet javasolt, de ezt is nagyon dicsérte, hogy szerinte ez is be fog válni.
Az a baj, hogy most vacillálok, mert a Kiltix 4.100,- Ft 7 hónapra, míg ez az újdonság (ami rizikó, hogy jó-e) pedig 7.000,- Ft környékén mozog.
A kutyaúsztatásnál viszont szuper lenne, nem kéne örökké fel-le kapkodni a védelmet nyújtó örvet.
Köszönöm a válaszaitokat, várom a továbbiakat, ment a thumbs up! :)
sziasztok!
Én hétfőn fogom megvenni a forestot, úgyhogy majd kb. 1 hónap használat után megírom, hogy mennyire működik jól.
Minden nap erdőben sétálok a kutyáimmal, ahol már most hemzsegnek a kullancsok...
Én tavaly a kiltixet használtam, semmi gond nem volt vele, és az egyik kutyámon kipróbáltam a duobandet is, ami az árához képest meglepően jól működött.
-Gondoltam, hogy akkor idén mindenki duoband-et kap, ami most is hozza a kívánt hatást kivéve a 20 kg feletti kutyámnál. 2 hét alatt már 3 kullancsot szedtem ki belőle, úgyhogy neki lesz a foresto. Nem értem, hogy rajta miért nem működi a duo, mert rövid szőrű, és nem sokkal nagyobb mint a többi kutyám.
Egyébként több embernek is ajánlottam a duoband-et, mondjuk mindenkinek 10 kg alatt van a kutyája, és tőlük is csak pozitív visszajelzést hallottam, senki sem panaszkodott rá.
Igaz, hogy csak 4 hónapig jó, de ha azt nézzük, hogy ha 2őt is kell venned, akkor is max. 2000.- ből megvan egy évre a védelem és több kutyánál számít, hogy mi mennyi...
Szóval ha kistestű kutyára szeretnél nyakörvet nézz utána a duoband-nek is!
Nagytestűekről van szó, de nagyon köszönöm az ajánlásodat! :)
A Foresto-val kapcsolatos élményeidet várom! :)
Én lehet, hogy az egyik kutyára kipróbálom a Foresto-t, a másikon pedig megmaradunk a Kiltixnél. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!