Szerintetek milyet vegyek neki?
Szarvasbőr biztos drága, nem tudom merre keress olyat. Egy sima sörtés kefe megteszi. Mivel rövidszőrű, ezért nem kell a hegyesebb fésű neki.
2012. ápr. 2. 19:47
Furminator-t vagy Foolee-t vegyél.
2012. ápr. 2. 19:52
3/11 A kérdező kommentje:
érdemse akkor szarvasbőr kefét venni? Egyébként az ár is fontos lenne... amit az utolsó írt az kicsit sok nem lehet olcsóbbat? Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem ezt ővele beszéld meg. Azt vedd meg amelyik neki is tetszik nehogy majd ne használja szívesen.
2012. ápr. 2. 19:59
Furminator. Kicsit drága, de a kutya életében egyszer kell venni, minőségi, és nem lesz gond a szőhullással sem. Megéri!
2012. ápr. 2. 20:00
6/11 A kérdező kommentje:
nos én nem ilyen komolyra gondoltam mint a foolee, hanem vmi egyszerűbbre amit a fresnapsfba vagy egyéb boltba lehet venni, esetleg könnyen lehet rendelni netről
Én egyszer vettem Fressnapfben fésűt a kutyámnak (2000 forintért) kb. fél év után elkezdtek kihullani a tüskéi. Aztán vettem a Zanniban 4200-ért egy All systems kefét, és az több mint 4 éve megvan, és semmi baja. Szóval hosszú távon gazdaságosabb, ha valami normálisat veszel.
2012. ápr. 2. 20:15
Vaterán Furminatort már olcsóbban lehet venni, mint a Fressnapf-os kefék.
2012. ápr. 2. 20:21
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és a szarvasbőrkeférőllmit gondoltok?
Olyan nincs hogy szarvasbőr kefe, olyan van hogy vaddisznó sőrte kefe műanyaggal megerősítve, ez a kefe szuper hosszú szőrű kutyáknak, mint pl afgán agár, yorki, egy ilyen kefe 13-14ezer forint körül mozog.
Valamint olyan is van hogy szarvasbőr kendő, ezzel száradás után szokták a kutyák szőrét átdörzsölni, mert fényesít, esetleg a finishhing szerek közül valamit ezzel dörzsölnek bele a kutya szőrébe, szarvas bőrt meg bőröstől lehet szerezni, ha esetleg van egy kis maradéka mert ebből elég egy 10*10cm darab is.
Én is a furminátort ajánlom, kitűnő minőségű és nagyon jól ki lehet szedni a kutyából az aljszőrt.
Remélem tudtam segíteni! :)
2012. ápr. 4. 12:16
Kapcsolódó kérdések: