Kutyatáp? Mit tanácsoltok, milyet vegyek neki?
Sziasztok!
Tudnátok mondani jó kutyatápokat, ami nem is az a nagyon olcsó, de nem is az az borzasztóan drága?! A ti kutyátoknak mi vállt be? Kérlek a márka mellé árat is írjatok :)) (Golden Retriever) Olyan 15-20 kg-ra gondoltam. Az olcsón természetesen, az agyonszínezett tápokra gondolok, pl: Pedigree, Chappi. :)
Várom válaszaitokat :)) Előre is köszi!
Köszi a választ!
Egyébként 8 hetes a kutyus, holnap megyünk érte. Juniorból mit ajánlotok? :)
Royal Caninnak van Golden Retriveres ajtatápja.
12 kg 15.500 Ft ,bocs de nem igazán tudom megítélni, hogy mi számít drágának, de ha chappi árakkal számolunk akkor eléggé :D
Ugye :)
én ezt 12 kg kutyatápra picit sokallom ezt az árat :)
Valami ilyesmi árakra gondoltam! Köszönöm a válaszod!
Szerintetek, holnap kérjek egy olyan jó fél kg-nyi tápot, amivel ők etették a kicsiket? Azt hallottam, hogy nem szabad egyik napról a másikra tápot váltani. Majd szépen fokozatosan belekeverem neki az újat!? :)
mert az is...én Josera Kidset javasolom, azon neveltem fel 1 világgyőztest, két Eu győztest és több Ch kutyámat is, tökéletes, nem nyúlik meg tőle a kutya- a növekedési rendellenességek amik régen előfordultak szinte teljesen eltűntek és ami a legfontosabb nincs benne szója.
E mellé mivel viszonylag nagy testű azért adj neki Luposant [link]
Picit drágának tűnhet hirtelen de nagyon nagyon sok van benne és sokáig kitart. Nekem van egy kedvtelésből tartott Bernie pásztorom a tenyészkutyáim mellet és neki a D -s csípőjét már 5 éve úgy egyben tartja, hogy nem is sántít. Fiataloknak nagyon jó mert erősíti az ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!