Kutyasuliba azt javasolták, hogy flexi pórázt vegyek. Milyet ajánlanátok egy 30 kilos (még növésben lévő) kutyára?
Még a könnyű, átlagos pórázt is nehéz egy kezdőnek kezelni.
De az iskola csak tudja, miért ajánlotta a flexit.
Én nem szeretem a flexit. Rokonomék kutyájának van, és volt, hogy én sétáltattam mikor nyaraltak.
De ott a kutyasuliban csak tudják miért pont azt ajánlották. Szerintem kérj attól tanácsot, hogy azon belül milyet, aki ajánlotta (gondolom oktató).
Kiképző pórázt vegyél. Én is jártam kutyasuliba és az vált be a legjobban.
Ilyesmit, de bőrt csak akkor, ha nem rágja a pórázt az eb:)
A textilt az enyém valamiért nem szerette rágni:)
én sem szeretem a flexit mert a múltkor amikor a bolt elé kikötöttem szétrágta ...:S
a másik póráz amit vettem az textílből van és
kb. olyan 1 méteres de mivel az én kutyáim lábmellett sétálnak nem rövid nekik. A flexi amitén vettem vagy 2 méter volt és mindig vissza kellet hajtani hogy ne lógjon...
kedves zsuzsabazsa!
nincs ezzel semmi baj. Nekünk is azt mondták a kutyasuliban, hogy kiképzéshez bőr vagy textilpóráz. viszont nagy sétákhoz, pl. erdőben nyugodtan flexi...
nem kell itt senkit megkérdőjelezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!