Kutyasuliba azt javasolták, hogy flexi pórázt vegyek. Milyet ajánlanátok egy 30 kilos (még növésben lévő) kutyára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 19:25
11/13 anonim válasza:
Flexi pórázzal nem hinném hogy tudod normálisan irányítani.Kell neki a szabadság az igaz , de ne munka közbe akarja azt a szabadságot hanem mikor sétáltok.Én a helyedben bőr/textil pórázt venék 1-2m közöttit , azzal lehet irányítani a kutyát , de a plexi nem kimondottan kiképzésre való szerintem(mondjuk van ahol használható pl a behívásnál).
12/13 anonim válasza:
Szerintem a behivásnál sem jó a flexi, oda 10 méterest használunk, ha mondjuk nincs segitőnk. A flexi arra jó, ha elmentek valahova, azzal tudod sétáltatni. De ovis, vagy szocializácios csoportba is 10 méterest használunk, amit általában húz maga után a kutya. A Flexi nem iskolába való.
13/13 zsuzsabazsa válasza:
Catz!
Mint már a többiek is leírták, így nem én vagyok az első aki a normál vagy a kiképzőpórázt ajánlja.
A normális kutya suliba nem javasolják a flexi-pórázt.
A kérdés meg nem az volt, hogy a kutya suli iskolán kívüli használatra javasolja e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!