Mennyire viseli meg a kutya lelkét, ha cserélődik a társa?
Kiskutyákat fogok vakvezető kutyának nevelni, de minden kutyus csak egy évig lesz nálam, utána bekerül az országos képzésbe és végül kiadják egy vak embernek, akinél végleg gazdára talál!
Van egy talált kiskutyám, fél éve szedtük össze az utcáról, nagyon hálás, imád engem és a családot is, szófogadó, nem hiszem, hogy gond lesz a többi kutyával és vele, már az ismerkedés is megvolt, jól vizsgázott. Viszont nem tudom, az ő lelkét mennyire viseli majd meg, hogy minden évben elmegy a kis barátja és egy új kiskutya jön helyette!
Vélemények?
Csak kicsit bizonytalan vagyok, mert mikor megtaláltuk, láncnyom meg verésnyom volt rajta, sokat szenvedett már, pedig még csak kb. 2 éves.
Nem akarnék pont én még több szenvedést okozni Neki, mert imádom!
De én is ebben reménykedem, hogy én vagyok a falkavezér, amíg én maradok, addig talán nem viseli meg nagyon :)
Köszönöm szépen a válaszokat, ez nagyon megnyugtató :)
Nagyon szerettem volna segíteni a vakvezető kutyák nevelésében, de a sajátomat azért nem kínoztam volna meg miatta!
De így teljesen nyugodt leszek, tényleg köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!