Hogy tűnhettek el teljesen nyomtalanul?
Bár néha úgy érzem ez teljesen költői kérdés, de nem értem hogy tudott a rotink és a staffi kutyánk íg eltűnni teljes nyomtalanságban 2,5 hónapja! Egyszerűen nem értem..:(
Sehol sem látták. Senki nem tud semmit...:(:(:(
Mindent megadnék értük, ha meglennének!
Igen mindkettő ivaros kutya volt.
Nagyon kedves, barátságos kutyák voltak. Kimondottan gyerek centrikusak. Mivel egy 4 ill. 2 éves fiaim mellé nem lehet vad agresszív kutyát nevelni.
Direkt így, gyerekek mellé lettek szoktatva.
Ma reggel is, mikor vittem a nagyobbikat oviba megkérdezte tőlem:
"Anya! Mikor jönnek haza a kutyáink?"
"Kisfiam, nem tudom. Ha tudnám, én lennék a legboldogabb. Anya mindent megtesz, hogy megtalálja őket?"
"Anya, nekem nagyon hiányoznak"
"Tudom kisfiam, nekem is."
"Mért nem jönnek haza?"
"Nem tudom picim..."
Nehéz megmagyarázni egy gyereknek, hogy mi a helyzet. A kicsi még nem beszél, de ő is mindig benéz a kutyaólba, odavezet, és mutogatja nekem is...Majd közli: "Vaú-vaú EEEEEE"...:(
Nem telik el úgy nap, hogy ne kérdeznék, vagy ne keresnék őket....:(
Én teljesen megértelek. A mi kutyusunk dec.9-én tűnt el. Kerestem mindenhol, menhelyek, netboard, állatotthonok, sintértelepek, 100 plakátot raktunk ki, erdészeknek, vadászokak osztottunk fotókat, sajnos semmi. :( Chip, biléta, nyakörv, volt minden, ami kell. Nyoma sincs azóta sem.:(
Nagyon drukkolok, hogy előkerüljenek!
undorítóak az ilyen emberek!!!
NEm értik,hogy egy családtagot rabolnak el,nem egy tárgyat!!
Ide feltetted már őket?
Az utolsó helyre még nem tettem fel, de ami késik, nem múlik...
Tényleg családtagokat veszítettünk el. Rengeteget gondolok rájuk. A létező összes interneten talált, menhelyi és bármilyen nemű kutyás hirdetést már átnéztem, hátha megpillantom őket valahol...Semmi.
Hajnalig ébren vagyok, és mindenütt őket keresem a neten...A falukban a menhelyeken, bárhol, ami csak eszembe jut.
A vadászokkal már beszéltem; senki sem látta őket...
Mintha sosem lettek volna.
Már csak egy halvány reménysugár maradt: a tavaszi kutyaoltás.
Ha valahol megvannak, és elviszik őket beoltatni, csak feltűnik az állatorvosnak, és ellenőrzi őket.
De itt vidéken általános tapasztalat az, hogy nem nézik a kutyákat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!