Hová tűnnek a macskáim? Bp mellett városszélén élünk. Eddig 2 macskánk tűnt el nyomtalanul.
1 ivartalanított lány és egy fiú. Ma reggelre a harmadik sem volt meg (Ő egy 8 hónap körüli lány). Mindegyik menhelyes macsek volt, és velünk kedvesek, de mások biztos nem tudták megfogni. Megölhette őket valami vagy hol lehetnek????
Járt már így más is?
Köszi a válaszokat!
Az autó szinte kizárt. Egy zsákutca végén lakunk, napi max 5 autó jár, és az út szélét megnéztük most hétvégén is. Semmi...
Szia!
A macskák nem a hűségükről híresek!
Az első 2 macska mikor tűnt el?
Valószínűleg elkóboroltak valahova,vagy ahogy írták,valaki eteti őket!
Anyának a macskája fél évig nem volt meg,aztán csak úgy elő került!:)
Az első eltűnés tavaly nyár elején történt. Épp az ivartalanítás utáni lábadozás után... Ő volt a lány cica.
A fiút múlt héten (márc. 2.) láttuk utoljára.
A másik lányt, tegnap esti etetésnél.
8 év... Na ne is idegesíts... :)
Azért vagyok elkeseredve, mert én alapjában véve kutyás vagyok. Még nincs kerítésünk, gondoltam, addig jó, legyen macska... de az embernek a szívéhez nől, megszereti, eteti, ivartalanítja borsos tízezrekért és fél évnél többet nem bír ki nálam?! Többet nem lesz macskánk! Még kihozok menhelyről hármat, aztán 8 év múlva visszajön egy falka... :)))
Mennyi ideig voltak meg? Mert ha nem régóta, akkor lehet, hoyg csak "hazaindultak".
Nekünk volt macskánk, ami 30km-ről jött haza, két év alatt.
Vagy a szomszéd mérgezi őket.
Vag yöregek. A macskák elbújnak ha jön a kaszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!