Yorkshire terrier gazdik?
Figyelt kérdés
A yorki lenne nekem a legideálisabb a szőre miatt. Viszont eddigi videókból és jellem olvasásokból nekem csak annyi jött le hogy eszeveszetten ugrál mint egy őrült és nagyon makacs. Hogy makacs? Nem nagyon fogad szót?
+ Szeretném ha megírnátok hogy viszonyul más emberekhez mert ilyet sem találtam. Azt tudom hogy van olyan kutya aki nehezen barátkozik meg emberekkel, van olyan aki mindenkivel úgy bánik mintha mindig is ismerte volna. Ez nagyon fontos, mert az egyik ismerősömnek úgy lopták el a kutyáját amíg a boltban volt hogy simán felvették és elvitték. Hisz a kutya még csak nem is ugatott meg senkit, simán megengedte idegeneknek is hogy ölbe vegyék.
2012. ápr. 1. 09:50
11/12 anonim válasza:
Ja az evésnél nálunk van egy olyan szokása h amikor kicsi volt nem volt hajlando enni és anyu kitalálta h kezdjük el a pici bogyokat dobálni mintha játszanánk vele és ugy megette. és néha még most is rájön néha és olyankor hisztizik :)
12/12 anonim válasza:
A mi kutyánk elösször panelban volt és ameddig kicsi, addig néha rosszalkodik, de ha van tanítva akkor nem. Nagyon ember függő, nem szeret kutyákkal barátkozni, csak emberekkel játszik, de vadidegennel nem. Azokat az embereket ugatja meg akiknél esernyő van, vagy sapka van rajtuk, nagy szatyrokkal jönnek. A csöveseket és az alkoholistákat utálja. Imádja, hogy ha simogatják és vakargatják. A gyerekeket nagyon szereti. A mi kutyánk egyáltalán nem makacs. Sokat beszél hozzá, mert akkor egy idő után érti amit mondasz. Én 14éves lány vagyok és ha azt mondom neki, hogy jön az apa, akkor egyből oda megy az ajtóhoz és várja. Ha ügyesen csinál valamit akkor adj neki jutalom falatot. Ha nem akkor sem szabad megütni, csak annyit mondj neki, hogy rossz kutya. Egyébként meg minden kutya más, attól függ, hogy milyen környezetben neveled, és ahogy tanítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!