Vannak érdekes, vicces vagy aranyos kutyás történeteitek? Esetleg tapasztaltátok, hogy érti, amit mondtok?
Bármilyen sztori érdekel, kíváncsi vagyok, más is tapasztal-e olyasmiket, mint én.:)
(Valószínűsítem, hogy igen:))
(Láttam, volt már két ilyen kérdés, jókat is szórakoztam a válaszokon, de hátha most újak születnek:))
Előre is köszönöm mindenkinek!:)
Ja, és megtennétek, hogy leírjátok, milyen fajta kutyáról van szó? Azt külön megköszönném!:)
Nem tudom, hogy ide vág e, de leírom. Amerikai staff. szuka kutyánk élt halt a gyerekeimért. Mikor a nagyobbik fiam 2,5 éves volt kint játszott a kutyával. A kutya csalta magával, az orrával bökött a nagykapu rigliére, a szájában a pórázzal, hogy a kisfiam vigye el sétálni. Mivel ő nem tudta a riglit kinyitni az orrával a gyerekemnek megmutatta, hogy mit szeretne kérni tőle. Szerencsére a kaput gyerek és kutyaszökés elkerülése végett még fent is belakatoltuk egy bicikli zárral, így nem tudtak elsomfordálni.
Ezen felbuzdulva, mivel nem nyílott a nagykapu (kiskapunk mindig zárva van), a kutya felugrott a kerítés oldalára, majd intett a fejével a fiamnak, hogy kövesse és utánozza őt, hogyan kell kerítést mászni. Simán megtanította a gyerekemnek. Persze a stafi a fiam nélkül nem ugrott ki, bár szerintem ha akarta volna meg tudta volna csinálni...A kisfiam meg még nem volt olyan kondiban, hogy átmássza a kerítést. (szerencsére)
Következő alkalommal a kutya kitalálta, hogy megtanítja a fiam vadászni is. Lelapulva, kúszott a fűben, csalva maga után a kissácot. (Intett neki a fejével) És mikor "látott valamit a kutya" szépen a vélt zsákmányra ugrott. Ezt a gyerekem hatalmas kacagással jutalmazta.
Vicces jelenetek voltak...Sosem lesz még egy ilyen remek kutyánk. Rá bármikor rá lehetett bízni a gyerekeket.
De aranyos :)
Megosztottam fb-on a hirdetést.
Egy vadász barátomnak meghalt az öreg kutyája.Ősszel kapott egy gyönyörű vizsla kölyköt, amit először a lakásban tartott, majd amikor felcseperedett kikerült az udvarra.
Az első fagyos téli éjszakán irgalmatlanul nyüszített és kaparta az ajtót.A gazdi pizsomában kiment hozzá és csak ennyit mondott:fuss egy kicsit nem fogsz fázni!
Ugyan Ő kivitte egy este a vadlesre tanítani a kutyát.
Volt egy nesz, mire a gazdi: Szuszú ! Figyel nyúl!
Következő nesz: Szuszú! Figyelj őz!
És ez így ment hosszú perceken keresztül, mígnem arra lett figyelmes a gazdi, hogy a kutya horkol.
Na jó, ha a kutyát sem érdekli a dolog akkor megyünk haza!
:):)
Köszönöm az újabb válaszolóknak is!:)
Csili gazdája!
Nekem is volt, hogy hétvégi túrára mentünk autóval, 4 kutyával a csomagtartóban.
Odafeé Pocak nagyon sokáig ugatott, egy darabig izgalmában, aztán mert a nagyobb kutyám folyton rátaposott...
Már annyira idegesített, hogy mondtam neki nyugtatásképpen, hogy jól van, majd visszafelé előre jöhetsz... mondjuk nem gondoltam komolyan, csak úgy kicsúszott a számon. (nyáron mindig elöl ül, csak akkor még kicsit rosszabb, saras idő volt.)
Abban a pillanatban Pocika elhallgatott és csendben tűrt.:D
Megvolt a séta, visszaérve a kocsihoz mindenkinek kiadtam a vezényszót, "Autó, hopp!"
Mindenki beugrott, csak Pocak várt tűkön ülve az első ajtó előtt...:D
(Máskor mindig elsőnek ugrik a csomagtartóba.)
És az a durva, hogy ez 2x is megtörtént, de másodszor már nem mondtam semmit az odaúton, csak amikor hazaindultunk és mindenki beugrott a csomagtartóba, csak egymásra néztünk, és a fejemmel mutattam az irányt, hogy ha akar, előre jöhet.
És azonnal kiugrott és leült az ajtó elé.:D
Jöhetnek még sztorik, nagyon érdekelnek, az eddigiek pedig zseniálisak, mégegyszer köszönet értük!:D
Kb. 3 hete egy patak mellett sétáltunk többen, kutyások. Joey úgy döntött megnézi, mi a búbánat az (még soha nem látott vizet). Belement, először térdig belesüllyedt az aljába, mondhatom, csupa sár lett. Aztán úgy döntött, ő bele is ül. Ekkor már a fejünket fogtuk, ugyanis kocsival voltunk. A slusszpoén az volt, hogy még búvárkodott is egyet, úgy döntött szemrevételezi az élővilágot is a vízben - hát nem talált semmit :D
Két kép a sáros blökimről (nem én vagyok a fotón) :)
:D
nekem erdélyi kopóm volt, de nem voltam jó gazda, nem fárasztottam le szegényt, és imádott szökni.
egyzser kihívtuk az állatorvost, és túl nagy kapuval jött be, a kutya meg kiszaladt.
Mondja: hívja vissza!
Nem fogad szót, nem jön vissza.
Hát, mikorjön haza?
Talán majd holnap.
olyan izomlázzal jött másnap, hogy 3 napig csak feküdt, nem is mozgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!