Mi a leghatékonyabb kullancs elleni védelem a kutyáimnak?
Másfél éve télen és nyáron egyaránt ADVANTIXot használunk.Igazából eddig sosem volt baj,most viszont találtam kullancsot kutyámba.Hétfőn raktuk rá,és most hogy jó idő van elvittük futni.Tegnap már találtunk benne kullancsot.Nagyon ideges vagyok mert rengeteg betgséget el lehet kapni tőlük..
Ti mit raktok kutyáitokra,van valami ami bevált?
Na, ez szuper :)
Ez egyébként nem büdös? Baràtnőm kutyàjàn Kiltix volt, àllítólag az nagyon büdös volt.
Okés, köszönöm!
Szerintem akkor kipróbàljuk. Nàlunk fontos, h ne legyen szaga, mivel ugye panelban vagyunk. A vìz is fontos szempont, Joey imàd fürdeni :)
Hát, mi kb. 3 hete nagyon meglepődtünk. Egy patak mellett sétàltunk, alacsony volt a vìzállás. Joey úgy döntött, hogy belemegy. Egy kicsit belesüllyedt, majd úgy döntött, hogy beleül, aztán a fejét is beledugja - búvárkodott :D Mindezt úgy képzeld el, hogy csurom egy sàr lett, mert abban a kis vízben iszonyatosan felkeveredett az alja :)
Azóta ha vizet làt, megy bele :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Nagyon sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!