Mi a véleményetk az ukrajnai kutyairtásról az EB miatt? Pestiek, mentek tüntetni?
Figyelt kérdés
[link] itt a videó
A tüntetésről: [link]
Szerintem rohadjon meg egész Ukrajna, az összes szaporítójával együtt! Mindezt a rohadt foci miatt...
2012. márc. 30. 20:51
1/5 anonim válasza:
Borzalmas és undorító. Sajnos tüntetni nem tudok elmenni (3 mentett kutya mellett ilyesmit nem tudok megengedni magamnak), de nagyon szeretnék tényleg tenni valamit, csak nem tudom mit.
2/5 A kérdező kommentje:
Már azzal is nagy dolgot tettél, hogy megmentettél 3 kutyát :).
2012. márc. 30. 21:29
3/5 anonim válasza:
Tudom, de tudod szívem szerint az összes szenvedő kutyát magamhoz venném (sőt, más állatokat is). Annyira rossz érzés a tétlenség, hogy nem tudok mit csinálni az ilyen mocskok ellen.
4/5 anonim válasza:
katasztrófa, ha ez tényleg igaz.
nem hiszem l, hogy ezt engedik!
egyszerűen nem lehet mit mondani erre.
sajnos már nem lakom pesten, de elmennék!
a médiában ez már megjelent vagy csak a hálón?
5/5 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, ezt már 2011 ben elkezdték, és 20 000 kutyát öltek meg azóta ezért!!!
2012. márc. 30. 23:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!