Hogy szoktassam le 3 hós csivavámat a szőnyegre pisiláésről, amikor már több pelus is ki van neki rakva?
amúgy pelusra is pisil, aztán amikor úgy szottyan kedve, meglátogatja a szőnyeget. mondom jó. akkor raktam rá egy pelenkát, de olyan gyöynörűen pisil a pelus mellé a szőnyegre hogy öröm nézni.... -.-
a többi pelust használja, sehol máshol nem pisil mellé. Csak ere a ki.aszott szőnyegre. Már 3. napja.
le akarom vinni, de még hiányzik egy oltása. Itt pedig nem szivesen viszem ki védettség előtt... ilyen kutyasz@ros környéken.
pusztult már el 3 kutyank is parvoban. senkinek sem kívánom azt a érzést és látványt amikor a kutya ott fekszik kint levan takarva egy fekete neylonnal és csak a lábait látod ahogy nem mozog...
3. vagyok
Akkor meg csak 1 helyre tegyél pelenkát és ha rá pisil nagyon dicsérd meg.
Azt a szőnyeget amire meg előszerettel pisil, mosd ki jó alaposan hogy ne érezze rajta a pisi szagot. (Egy szappanos mosás ilyenkor nem jó. Most át ecettel is......)
Elvileg egy pelenka bőven elég kell, hogy legyen.
Én azt csináltam anno, hogy obi-ban vettem néhány 1-2 centi széles lécet, és csináltam egy keretet a pelus köré. A kutya rá volt kényszerítve, hogy átlépje a lécet, ha a pelusra akart menni, és innentől nem tudott mellé pisilni.
3-as válaszooló és kvittagirl, köszönöm hogy nem hurrogtatok le egyből, és hogy a Lényegre válaszoltatok!
Ezekszerint esélytelen kiskutya+szőnyeg egy lakásban... pedig amúgy olyan ügyesen végzi a dolgát :)
de akkor felszedem kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!