Kiskutyát egyedül hagyni?
Én megkérdeztem munkahelyemen, hogy mi lenne, ha behoznám a kutyusomat egy darabig magammal. Láttam a főnökömön, hogy elállt a szava a meglepettségtől. De ahogy pörögtek a másodpercek, szinte látszott ahogy futkároznak a gondolatai a fejében és a végén igent mondott :)
A keményebb dió akkor volt, amikor váratlanul beállított a cég tulaja. Na mondom, itt baj lesz. Hát nem lett, pedig Joey rángatta a nadrágja szárát, nekem pedig égett a fejem, nem győztem elhozni onnan :)))
Én megkérdezném a helyetekben, hogy mit szólnának hozzá, ha egy darabig vinné vmelyikőtök magával dolgozni...
Mi 2 hónapja szombaton hoztuk el a 6 hetes kiskutyát, hétfőn még vittem magammal az irodába, keddtől egyedül volt semmi bajt nem csinált...Webkamerán tudjuk nézni mit csinál otthon és játszik vagy alszik...Reggel már 5:30-kor játszunk 8:00-ig este meg alig lehet lelőni...Neki könnyű 8 órát alszik nappal gyakorlatilag csak mi vagyunk fáradtak:)
szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
Van automata etető itató, ha megfelelően lefárasztod mikor otthon vagy "normális" kiskutya nem csinál semmi problémát egyedül...
szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!