Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyát egyedül hagyni?

Kiskutyát egyedül hagyni?

Figyelt kérdés
Párommal albérletben vagyunk, nemsoká lesz egy kiskutyánk. (kb 8hetes) Viszont amikor ő is dolgozni megy és én is, akkor hogy merjem egyedül otthon hagyni? Nagy korában persze már más lesz a helyzet, de most?

2012. márc. 30. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem munkahelyemen, hogy mi lenne, ha behoznám a kutyusomat egy darabig magammal. Láttam a főnökömön, hogy elállt a szava a meglepettségtől. De ahogy pörögtek a másodpercek, szinte látszott ahogy futkároznak a gondolatai a fejében és a végén igent mondott :)

A keményebb dió akkor volt, amikor váratlanul beállított a cég tulaja. Na mondom, itt baj lesz. Hát nem lett, pedig Joey rángatta a nadrágja szárát, nekem pedig égett a fejem, nem győztem elhozni onnan :)))

Én megkérdezném a helyetekben, hogy mit szólnának hozzá, ha egy darabig vinné vmelyikőtök magával dolgozni...

2012. márc. 30. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi 2 hónapja szombaton hoztuk el a 6 hetes kiskutyát, hétfőn még vittem magammal az irodába, keddtől egyedül volt semmi bajt nem csinált...Webkamerán tudjuk nézni mit csinál otthon és játszik vagy alszik...Reggel már 5:30-kor játszunk 8:00-ig este meg alig lehet lelőni...Neki könnyű 8 órát alszik nappal gyakorlatilag csak mi vagyunk fáradtak:)

szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

Van automata etető itató, ha megfelelően lefárasztod mikor otthon vagy "normális" kiskutya nem csinál semmi problémát egyedül...

szerintem :)

2012. márc. 30. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én az első egy hétben otthon maradtam vele. Utána már viszont egyedül maradt. Hagytam neki játékot és vizet. Volt olyan, hogy arra értem haza, hogy mindent lerámolt amit csak elért. Azóta mindent elpakolok, minden ajtót jól becsukok, mert ugyanis olyan is előfordult egyszer, hogy valahogy belökte a wc ajtaját és bement a kis lüke. Kijönni viszont nem tudott. :)
2012. márc. 31. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!