Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol oszthatnám meg az állattám...

Hol oszthatnám meg az állattámogató aukcióm linkjét ha facebook-on szégyenlem?

Figyelt kérdés
Kézi készítésű karkötőt,karkötőket akarok feltenni licitre és a befolyt pénzt állatmenhelynek adni. Az elsőt feltöltöttem, viszont nem tudom milyen helyen látná sok állatbarát. Facebookra nem akarom, mert van pár fura ismerősöm, aki félek csak gúnyolódna. Légyszi ha tudtok írjatok párat.
2012. márc. 28. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Állatmenhelyekkel beszélj, rakják ki a honlapjukra.

Illetve egy kis megerősítés: legyél büszke arra, amit csinálsz, amit az állatokért teszel, húzd ki magad és aki b@szogat érte, olvass be neki nyugodtan! Ettől nő majd az önértékelésed is, ne becsüld le azt, amit csinálsz!

2012. márc. 28. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Töröld le az ilyen "ismerősöket"! Én azt szoktam csinálni. :)
2012. márc. 28. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1) gyökér ismerősök törlése. Nincs rájuk szükség. Megvárhatod az első bunkó beszólásukat, ha neked úgy jobb, de ha nem várod meg, valószínű észre se veszik, hogy nem vagytok ismerősök.

2) Rakd ki magadhoz és az illető álaltvédő egyesülethez is, hogy minél több emberhez eljusson. Az állatoknak segítesz vele.

2012. márc. 28. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
A Noé állatotthonnak van állandó aukciója, ahová folyamatosan lehet felajánlani tárgyakat. ( [link]
2012. márc. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!