Direkt olyan kutyát választottam aminek pici szőre van hogy ne legyen szőrös minden.
Alig van szőre és mégis tiszta szőr minden. Ruhám stb...Fürdetem is pedig. Száll a szőr, macskából meg pláne. Rendszeresen keféljük a szőrüket és mégis.
Nem értem...akkor annyi ember miért tart bent állatot?Ráadásul nagyobb testű és szőrű kutyákat is látok mindig kijönni a lépcsőházakból. A filmekben is kanapén fekszenek stb...
Vélemény? Hogy tudnék szőrmentesebben állatot tartani?
Akiknek yorkijuk van, mondják már meg mik azok a tulajdonságok amik a yorkikra nagyon jellemző? + Hogy viszonyulnak más családtagokhoz emberekhez a gazdájukhoz képest?
2012. márc. 28. 18:10
22/28 anonim válasza:
Egy Furminator fésű megoldana mindent
2012. márc. 28. 18:10
23/28 anonim válasza:
Most látom hogy yorkiról van szőr, meg kéne kérdezni a kozmetikust, hogy yorkin lehet e használni.
2012. márc. 28. 18:12
24/28 anonim válasza:
Nekem is yorkim van...Tényleg sosincs semmi szőr a lakásban utána. A hosszú barna hajam már több bajt okoz..:)
A yorkim nyírását itt vidéken 2700 FT-ért nyírják. 2-3 havonta..
2012. márc. 28. 19:43
25/28 anonim válasza:
Nem tudsz mást tenni, mint többet takarítani. A furminátor nagyon jó megoldás, szerintem szerezz be egyet.
Nekem collie-m van, kinti-benti tartással, sokkal könnyebb a szőrét takarítani, mint egy rövidszőrűét. (A macskaszőrrel én is megszenvedek, de ki nem raknám csak kinti tartásra.)
2012. márc. 28. 22:45
26/28 anonim válasza:
Furminator (utánzat/féleség) 2-3naponta használom ezen kívül naponta felmosok, amit eddig 2-3naponta kellett csak mindenhol. Közép-nagytermetű, rövidszőrű, szőrhullatós, nem trimmelős/hajas kutyánk van, de mégsem rakjuk ki ilyenkor se a kertbe, ugyanúgy bent van velünk. Persze játszani kimegyünk, meg sokszor elvan egyedül is kint akkor nem tessékelem be, de nem is költöztettem ki. Ha nem lenne kutyafekhely a szobában, akkor nagyon nehezen mondaná meg bárki is, hogy itt lakik bent velünk. És a helyzet tényleg teljesen más volt amíg sima kutyakefét használtunk, mert akkor napi 3-4-5felmosás volt szükséges ennek az állapotnak az eléréséhez.
2012. márc. 28. 22:54
27/28 anonim válasza:
Az uszkárnak sem hullik a szőre, és jellemileg is jó választás
2012. ápr. 25. 18:27
28/28 anonim válasza:
Ha nem szőrhullós kutyát akarsz, ajánlom, írd be a gugliba, hogy non-allergic dogs, és sok helyen fel lesznek tüntetve a nem szőrhullós fajták. Nekem bichon frisém van, és ha jól tudom, minden bichonnak olxan a szőre mint a haj. A kefére fog ragadni az elhalt szőr, és nem hullik ki. A drótszőrűek se nagyon hullatnak, az is jó választás lehet. Engem kicsit zavarna, hogy a yorki milyen apró, de látom, csivavád is volt, tehát gondolom a méret nálad nem akadály :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!