Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bent kutya? Szőrre megoldás?

Bent kutya? Szőrre megoldás?

Figyelt kérdés

Direkt olyan kutyát választottam aminek pici szőre van hogy ne legyen szőrös minden.

Alig van szőre és mégis tiszta szőr minden. Ruhám stb...Fürdetem is pedig. Száll a szőr, macskából meg pláne. Rendszeresen keféljük a szőrüket és mégis.

Nem értem...akkor annyi ember miért tart bent állatot?Ráadásul nagyobb testű és szőrű kutyákat is látok mindig kijönni a lépcsőházakból. A filmekben is kanapén fekszenek stb...

Vélemény? Hogy tudnék szőrmentesebben állatot tartani?

Egy ideig még sajnos nem lesz kertesház.

2012. márc. 28. 15:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez függ a kutyakozmetikustól is.

Akiknek yorkijuk van, mondják már meg mik azok a tulajdonságok amik a yorkikra nagyon jellemző? + Hogy viszonyulnak más családtagokhoz emberekhez a gazdájukhoz képest?

2012. márc. 28. 18:10
 22/28 anonim ***** válasza:
Egy Furminator fésű megoldana mindent
2012. márc. 28. 18:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Most látom hogy yorkiról van szőr, meg kéne kérdezni a kozmetikust, hogy yorkin lehet e használni.
2012. márc. 28. 18:12
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem is yorkim van...Tényleg sosincs semmi szőr a lakásban utána. A hosszú barna hajam már több bajt okoz..:)

A yorkim nyírását itt vidéken 2700 FT-ért nyírják. 2-3 havonta..

2012. márc. 28. 19:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mást tenni, mint többet takarítani. A furminátor nagyon jó megoldás, szerintem szerezz be egyet.

Nekem collie-m van, kinti-benti tartással, sokkal könnyebb a szőrét takarítani, mint egy rövidszőrűét. (A macskaszőrrel én is megszenvedek, de ki nem raknám csak kinti tartásra.)

2012. márc. 28. 22:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Furminator (utánzat/féleség) 2-3naponta használom ezen kívül naponta felmosok, amit eddig 2-3naponta kellett csak mindenhol. Közép-nagytermetű, rövidszőrű, szőrhullatós, nem trimmelős/hajas kutyánk van, de mégsem rakjuk ki ilyenkor se a kertbe, ugyanúgy bent van velünk. Persze játszani kimegyünk, meg sokszor elvan egyedül is kint akkor nem tessékelem be, de nem is költöztettem ki. Ha nem lenne kutyafekhely a szobában, akkor nagyon nehezen mondaná meg bárki is, hogy itt lakik bent velünk. És a helyzet tényleg teljesen más volt amíg sima kutyakefét használtunk, mert akkor napi 3-4-5felmosás volt szükséges ennek az állapotnak az eléréséhez.
2012. márc. 28. 22:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Az uszkárnak sem hullik a szőre, és jellemileg is jó választás
2012. ápr. 25. 18:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha nem szőrhullós kutyát akarsz, ajánlom, írd be a gugliba, hogy non-allergic dogs, és sok helyen fel lesznek tüntetve a nem szőrhullós fajták. Nekem bichon frisém van, és ha jól tudom, minden bichonnak olxan a szőre mint a haj. A kefére fog ragadni az elhalt szőr, és nem hullik ki. A drótszőrűek se nagyon hullatnak, az is jó választás lehet. Engem kicsit zavarna, hogy a yorki milyen apró, de látom, csivavád is volt, tehát gondolom a méret nálad nem akadály :D
2012. jún. 7. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!