Bent kutya? Szőrre megoldás?
Direkt olyan kutyát választottam aminek pici szőre van hogy ne legyen szőrös minden.
Alig van szőre és mégis tiszta szőr minden. Ruhám stb...Fürdetem is pedig. Száll a szőr, macskából meg pláne. Rendszeresen keféljük a szőrüket és mégis.
Nem értem...akkor annyi ember miért tart bent állatot?Ráadásul nagyobb testű és szőrű kutyákat is látok mindig kijönni a lépcsőházakból. A filmekben is kanapén fekszenek stb...
Vélemény? Hogy tudnék szőrmentesebben állatot tartani?
Egy ideig még sajnos nem lesz kertesház.
ezek közül néhány*
Ezek csak példák.
nálunk egy havanese és egy bichon frise van ,nem kellett soha utánuk takarítani pluszba,olyan mintha nem lenne nálunk semmilyen állat ,egy héten egyszer van takarítva :)
amúgy rövid szőrű kutyáknak mindnek hullik a szőre,furminátor nagyon sokat segít egy mopszos ismerősőm se bírta már állandóan takarított és elvitte kozmetikushoz a kutyát furminátorral végig mentek rajta és rendbe volt azóta vett egyet ő is ,azt mondta nagyon jó kis találmány már jóval kevesebbet takarít..
Csivavám volt aki sajnos elhunyt. :( Imádtam..
Csak a jövőre nézve kérdezem, hogy milyet lenne majd érdemes venni.
6-os vagyok!
Mi 2-3-4 havonta visszük kutyakozmetikushoz, attól függ a munkám hogy tudom összeegyeztetni a kozmetikussal, mert 40 km-rel messzebb van mint ahol mi élünk. Rá kell számolnom az időt mire odaérünk és azt az időt is amíg a drágám ott van nála.
Az ár is attól függ milyen állapotban van a szőre, a körmeit is mindig levágja, a füléből is kiszedi a szőrt, stb. 3500-4500-ig bezárólag szokott kérni. De mindig nagyon gyönyörű lesz! Finom illatú, szépséges, mint egy kis plüsskutyus olyan finom fogása lesz a szőrének. Mindig meglepődök mintha egy teljesen más kutyát kapnék. Pedig ő az, de annyira meg tudja változtatni a külsejét a nyírás hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!