Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bent kutya? Szőrre megoldás?

Bent kutya? Szőrre megoldás?

Figyelt kérdés

Direkt olyan kutyát választottam aminek pici szőre van hogy ne legyen szőrös minden.

Alig van szőre és mégis tiszta szőr minden. Ruhám stb...Fürdetem is pedig. Száll a szőr, macskából meg pláne. Rendszeresen keféljük a szőrüket és mégis.

Nem értem...akkor annyi ember miért tart bent állatot?Ráadásul nagyobb testű és szőrű kutyákat is látok mindig kijönni a lépcsőházakból. A filmekben is kanapén fekszenek stb...

Vélemény? Hogy tudnék szőrmentesebben állatot tartani?

Egy ideig még sajnos nem lesz kertesház.

2012. márc. 28. 15:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

ezek közül néhány*

Ezek csak példák.

2012. márc. 28. 15:45
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem még nincs yorkim de szeretnék majd. ÁÁ nagyon nem akarnám a kertben tartani! Imádom ha bent van velem ,csak azt hittem eddig hogy hullik a szőre neki is. Télen még nincs is gond annyira, természetesen nem engedném ki a hidegbe, de tavasszal mindenképp ki kell rakni egy szőrhullós kutyát. De jó tudni hogy a yorki nem az.
2012. márc. 28. 15:46
 13/28 anonim ***** válasza:
Akkor milyen kutyád van?
2012. márc. 28. 15:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Na igen, nálunk hagyja magát kiporszívózni :) Viszont folyamatosan kergetné a csövet, úgyhogy kész tortúra porszívózni, le kell tiltanom róla :)
2012. márc. 28. 15:52
 15/28 anonim ***** válasza:

nálunk egy havanese és egy bichon frise van ,nem kellett soha utánuk takarítani pluszba,olyan mintha nem lenne nálunk semmilyen állat ,egy héten egyszer van takarítva :)

amúgy rövid szőrű kutyáknak mindnek hullik a szőre,furminátor nagyon sokat segít egy mopszos ismerősőm se bírta már állandóan takarított és elvitte kozmetikushoz a kutyát furminátorral végig mentek rajta és rendbe volt azóta vett egyet ő is ,azt mondta nagyon jó kis találmány már jóval kevesebbet takarít..

2012. márc. 28. 15:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Csivavám volt aki sajnos elhunyt. :( Imádtam..

Csak a jövőre nézve kérdezem, hogy milyet lenne majd érdemes venni.

2012. márc. 28. 16:00
 17/28 anonim ***** válasza:
A kérdést jelen időben írtad ki, most meg azt írod a kutyád elpusztult. Na akkor most mi van?
2012. márc. 28. 16:43
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem akartam kitérni ilyen dolgokra...lényegtelen a kérdés szempontjából.
2012. márc. 28. 16:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Én is direkt olyan fajtát akartam, ami nem hullajtja a szőrét. Így választottam a bichon havanese kutyát, ami nem mellesleg jellemében is passzol hozzám. Nagyon jó választás volt! Azon kívül, hogy imádnivaló, nagyon szép a szőre és egyáltalán nem hullik. Nekem több hajszálam van a lakásban, mint kutyaszőr. 3 hónapja van nálunk és eddig 2 szőrszálat találtam.:) Ha akarod megnyírhatod, ha akarod megnövesztheted és nagyon szép hosszú szőre lesz, bár az már több törődést igényel. Én egyszer vittem kutyakozmetikushoz 3700.-ért (Budapesten), de akkor megfogadtam, hogy soha többet, mert felemásra nyírta szegénykémet. Én meg itthon befejeztem. Ha van türelmed hozzá, akkor te magad is megnyírhatod!
2012. márc. 28. 17:05
 20/28 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Mi 2-3-4 havonta visszük kutyakozmetikushoz, attól függ a munkám hogy tudom összeegyeztetni a kozmetikussal, mert 40 km-rel messzebb van mint ahol mi élünk. Rá kell számolnom az időt mire odaérünk és azt az időt is amíg a drágám ott van nála.

Az ár is attól függ milyen állapotban van a szőre, a körmeit is mindig levágja, a füléből is kiszedi a szőrt, stb. 3500-4500-ig bezárólag szokott kérni. De mindig nagyon gyönyörű lesz! Finom illatú, szépséges, mint egy kis plüsskutyus olyan finom fogása lesz a szőrének. Mindig meglepődök mintha egy teljesen más kutyát kapnék. Pedig ő az, de annyira meg tudja változtatni a külsejét a nyírás hogy hihetetlen.

2012. márc. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!