21/27 anonim válasza:
NE VAGASD LE A FULET !!!!!!! ILYEN IDOS KORBAN MAR NEM LEHET.UGY KELL HOGY SZERESD AHOGY VAN
22/27 anonim válasza:
Őszinte válasz kell?
Nem szép ! testalkata sem megfelelő a füle is rosszul ál . Tul magasnak is tünik szuka létére.
De ez mért fontos? Szeresd és kész :)
23/27 anonim válasza:
A fülei valóban nem úgy állnak ahogy kellenének, de ettől függetlenül szerintem szép. Ja és tényleg le ne vágasd neki, mert ilyenkor már csak rontasz rajta. Nekem is van egy 8 hónapos Amstaff szuka gyönyörűségem, és imádom :-) Szeresd így nagyon ahogy van :-) És a cinikus kommentekre meg szard le :-)
24/27 anonim válasza:
Szerintem cuki a füle. Miért kéne keménynek lennie? Hogy megfeleljen a sztereotípiáknak? Egy órája vittem az amstaff keverékemet sétálni, és egy fehér kis felmosórongy nekiesett... Pedig az meg elvileg milyen kis édes... Minden kutya más, egyéniség, nem kell feleslegesen keménykedni.
25/27 anonim válasza:
Nem kel keménynek lennie de ugy kel kinéznie , ha nem olyat akarsz vegyél pulit az kis aranyos lesz :) és most jöhet a lepontozás :D hajrá
26/27 anonim válasza:
Nem kell provokálni, ez elég dedós -.-"
27/27 compactegon válasza:
hagyd csak. mindenkit rá akar beszélni a felesleges kupírozásra; még ha már késő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!