12/27 anonim válasza:
aztarohadt de elterjedt lett ez a kutya,tényleg bár több van belőle mint yorkiból:)) Amúgy édes kutya,szép és gondolom neked ő a legszebb ezért nem kell megerősítés neked ezen az oldalon,minden gazdinak a saját kutyája a szeme fénye:)
14/27 compactegon válasza:
aranyos, bár nekem a teljesen fehér fej nem tetszik. kicsit nyúlánk, vagy a kép csal? milyen magas?
15/27 anonim válasza:
az nem tetszik benne hogy amstaff.. nem szeretem ezt a fajtát, szerintem csúnya....
16/27 anonim válasza:
Úgy állnak a fülei mint egy pincsernek ... szörnyü ...
17/27 anonim válasza:
szornyu fulei vannak...de ellenben neked biztos o a legszebb kutya.es ezt megerti mindenki hisz nem a kulsojukert szeressuk az allatokat.
19/27 anonim válasza:
A füle katasztrófa, kb nevetségessé teszi a kutyát, pedig ennek a fajtának nem cukinak, hanem keménynek kellene tűnnie. Én a helyedben levágatnám neki.
20/27 anonim válasza:
Nem, úgy néz ki, mint egy denevér. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!