Mit jelent, ha egy tenyésztő nem válaszol?
Lassan 1 hete írtam egy emailt egy tenyésztőnek. Egy ismerősöm ajánlott egy másikat, akinek facebookon írtam.
Ő sem válaszol, pedig már volt gép előtt azóta, hogy írtam neki.
Lehet, hogy nem talált alkalmasnak arra, hogy kutyád adjon el nekem?
Annyit irtam, hogy van már kutyám, és macska mellé szeretném.
Azt gondoltam, ha többre kíváncsi, kérdez.
15 mondatot írtam, direkt megszámoltam.
irtam, hogy kitől hallottam, milyen céllal írok, mit szeretnék, az alom mikorra várható, van tapasztalatom kutyatartás terén, mindenképpen kistestűt szeretnék ért gondoltam Z fajtára, sok időm lenne foglalkozni vele.
És kb mire számíthatok, milyen árban lesznek a kölykök.
Éshogy mielőbbi válaszát várom, ha kérdése van kérem tegye fel. XY
Akkor marad a telefonálás. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, a Citromail például olyan hülye, hogy átenged olyan reklámokat, amiknek a weblapja címét rég tiltólistára tettem, a barátnőm levelét meg bedugta a Spam-mappába, elég későn vettem észre...
Vagy nemrégiben az egyik fórumozó tenyésztő beírta, hogy írt -e mostanában valaki levelet neki az xyz@xyz.hu-s címére, mert több neki címzett e-mail nem ért célba! Szóval lehet, hogy a technika ördöge kavart be. Az a biztos, ha felhívod!
Facebookon írtam neki. A közös ismerősünk írta neki, hogy én érdeklődnék a kutyusok után, a tenyésztő azt írta, hogy várja a levelem.
Nem tudtam megszerezni a telefonszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!