Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit és mit eszik egy Dogo...

Mennyit és mit eszik egy Dogo Canario? Ő a nehezen nevelhető fajtájú kutyák közé tartozik?

Figyelt kérdés

2012. márc. 26. 01:45
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ceglédiek vagyunk amúgy :) Az előttem szólótól megkérdezhetném h mennyiért veszi a húsoknak kilóját ? :)
2012. ápr. 17. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
3 kg színhús 990 forint.Ez csak és kizárólag tiszta vadhús, semmi csontszilánk vagy zsír, bőr.Csak hús.
2012. ápr. 17. 23:37
 13/14 anonim válasza:
Köszi ;)
2012. ápr. 18. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Első kutyának is tökéletes, attól mert nagy ha megfelelően van vele foglalkozva akkor kezes-bárány. Én marhával-és prémium táppal etetem őket. A csirkefarháton szinte semmi hús, csak szilánkos csont van. Kiskorban meg egyeltalán nem ajánlatos, ilyen szilánkos dolgoknak kitenni a kicsik bélrendszerét. Meg az az igazság, ha szép, egészséges, és minőségi kutyát szeretnél belőle, akkor minőségi dolgokat kell hogy kapjon. Sokat kell vele foglalkozni, ez így van. De attól mert robosztus kutya, még nem egy fenevad... Sajnos ez az általánosítás, azért mert nagy meg "harci kutya" volt, akkor már biztos nem való első kutyának...
2013. máj. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!