Ilyen életmódhoz milyen kutyus?
Mindenképpen olyan kutyus kell, amelyiknek ilyen tulajdonságai vannak:
-szőr: rövid/középhosszú
-mozgásigény: összetett:
jó idő-->kint játék, nagy séta, bringázás
rossz idő-->rövidebb séta, bent több játék
-KIStestű
Köszi a válaszokat!
Amúgy miért feltétel, hogy kistestű legyen?
Egy magyar vizsla vagy egy dalmata tökéletes lenne minden más tekintetben, és ők is nagy kanapécsászárok...:D
(A dalmatát eleve hintók kíséretére tenyésztették ki, nem egy agytröszt, de bolondulna a bringázásért...)
Talán a shar pei lenne a legmegfelelőbb. Kis-közepes testű. rövid szőr,sporotlásra nagy sétákra tökéletes.
kisebb testűkutyusokkal a bringázás annyira nem megoldható,de ezt leszámitva boston terrier francia bulldog még tökély szerintem. De érdemes menhelyeken körbenézni.
Hát basszus akkor meg guglizol hármat és megkeresed magadnak az álomkutyát.
és szívesen.
Ez nem a McDonald's.
barátnőmnek van német törpepincser kutyája és az a kutya imád bent játszani és kint görkorizni(pórázon:D),biciklizni(fut mellette)és nagy sétákat is kibír.
Ápolásához nem nagy igény kell mivel nincs szőre csak icipici de az se vészes.:)) Nagyon aranyos kiskutyák.
17:57-es vagyok.
De az a kutya elvan akkor is ha nem kell mennie sehova se:D Egy benti lakásba eleget fog futkározni:) Az ugatását azt annyira nemtudom:D De szerintem az se olyan vészes:)
Köszi 17:57-es válaszoló!!
Nagyon drukkoltam, hogy a pincser összejöjjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!