Szerinted ez fajtatiszta kutyus?
Láttuk élőben, nagyobb mint egy felnőtt westi.
Szerintem ez még csak köszönő viszonyban sincs a Yorkikkal.
A gazdája azt mondta, hogy Yorki. És, hogy az igazi Yorkik ekkorák, és ezekből lettek a minik kitenyésztve.
Oltási könyve nincs.
na de olva adják :)
azért megkérdezném akedves gazdit,hogy remélem chipis van hozzá, mert még feljelenti valaki, hogy chip nélkülárulkutyát és 80 ezer lesz a bünti.
Majdnem megkérdeztem, hogy van e törzskönyve, de most látom, hogy még oltási könyve sincs...Ezért kapásból úgy megbüntetnék, mint a huzat.
Szerinted fajtatiszta? Dehogy.
Láttuk játszani egy westivel meg egy beagle-lel.
A "gazdi" azt mondta, 4 hónapja van nála. De semmilyen papírt nem tud adni a kutyához.
Amúgy egy tündéri kutya, mikor megsimogattam nagyon bújt, látszik hogy szeretetre éhes.
De ennyi pénzért inkább menhelyről hozok ki.
Ez inkább egy schnauzerre hasonlít, de nem yorkira. Megláttam a képet, alig tudtam visszafogni a kirobbanó röhögést. Nameg persze oltása van, de oltási könyve nincs. Jesszusom.
Ja meg azért ilyen nagy, mert ez az alap és ebből jön a mini. Ez az ember tényleg ennyire HÜLYE és OSTOBA? Egy, nincs is olyan, hogy mini, kettő, az alap yorki is már elég kicsi mit kéne még azt is miniatürizálni?
Gondolom nem kell hozzátennem, hogy az illető nem magyar...
A szavaiból azt vettem ki, nem érdekli mi lesz a kutyával, csak a 10 ezer kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!