Tibeti masztiffot be merjem vállalni? Olyan kutyát szeretnék, aki nyáron eljön velem több hétre a hegyekbe, aki meg tud védeni, sportos, fürge. Viszont kis lakásban élek, de napi nagyon sok időt rá tudok szánni reggel és este is.
Ha nem egy pattogós parancsokat végrehajtó kutyát akarsz,hanem egy önálló,idegenekkel bizalmatlan,de hűséges társra vágysz,amelyik egészséges és strapabíró fajta,akkor a Rhodéziai Ridgebac-et ajánlanám.Imád a gazdi mellett lustálkodni,lakásban,ha meg lágyabb lelkű vagy,akár az ágyban is.Megvéd,sportos,fürge és tiszteletet parancsoló.
Egy Afrikai Oroszlánkutya gazdi.....
17h34-es hozzaszolo vagyok.
Haat, valoban a ridgeback nem jutott eszembe, én nem vagyok annyira oda a vadaszkutyabol lett orzo kutyakért, de persze lehetnek kivételek. Ugyan ilyesmi akkor mar az argentin dog is, az is oriz vadaszik meg ilyesmi.
Amugy eszembe jutott a dobermann, azért jottem vissza, viszont jobb ha sportos vagy, mert ugyancsak el kell mozgatni. Ha kiképzed, akkor peddig csettintésre képes védeni.
Ha meg lesz egyszer kerteshazad, akkor kaut, moszkvait bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!