Nagytestű kutyára szoktatok szájkosarat tenni közterületen?
Figyelt kérdés
Nekem egy boxer kutyám van hihetetlenül kedves, barátságos, imádja a gyerekeket, na és persze minden idegent aki barátságos. Nálunk elvileg nagytestű kutyáknak kötelező a szájkosár,de én csak pórázt szoktam adni rá. Volt hogy régen adtam rá,de minden egyes sétánál csak lógatta a fejét, ráadásul nincs is rávaló méret, ami jó lenne abban nemtudja kinyitni a száját...Szerintem ezt a szájkosaras rendeleten lehetne változtatni pl. közterületen elég legyen csak a póráz, vagy csak harapós kutyákra kelljen,na meg tömegközlekedésen. Szerintetek?2009. jún. 12. 11:49
11/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak azok is így gondolkodtak volna, akik ezt a szájkosaras rendeletet megalkották. :(
2009. jún. 16. 10:07
12/12 anonim válasza:
hát igen, nem hiszem h azoknak volt kutyája akik ezt megalkották és jóváhagyták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!