Miért tiltják be a fém szájkosarat?
erről még nem hallottam... de fressben én még sose láttam fém szájkosarat.
egyébként van abban ráció, hogy a fém szájkosár veszélyes, nekem már lazultak meg metszőfogaim azért, mert "kicsi" kau kanom orron akart puszilni kosárban :S
illetve az olyan kutyákat, mint amilyenek a mieink is még veszélyesebbé teszi a fém kosár, mert a hombár fejükkel hízelgésből is akkorát ütnek, hogy belilul az ember keze-lába. harapni meg nem szoktak, csak mivel kötelező a városban, hát hordják...
szó mi szó, én egyébként nem bánnám, ha betiltanák, így legalább nálunk az önkormányzat is át kéne, hogy írja az ebrendeletet - mivel pont, hogy a fém szájkosarat írják elő kötelezően az 50cm-nél magasabb kutyákra. a műanyag kosár is teljesen jól szellőzik, a fresiben amit árulnak törésálló, és ha le kell hajolnod cipőt kötni, akkor véletlenül sem töri el a kutyád az orrodat... merő szeretetből persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!