A coccer spánielek miért hüjék?
Figyelt kérdés
mert nekem az van de bugyuta.2012. márc. 18. 09:08
21/41 anonim válasza:
Küldd már ide a családotok többi tagját is, hátha van köztetek egy, aki tud helyesen írni.
22/41 anonim válasza:
Na mi az kislány, nem csináltál még magadból eddig elég nagy hülyét? Muszáj rátenni néhány lapáttal?
24/41 anonim válasza:
Egy tapasztalatlan ember nem boldogul olyan könnyen a vadász kutyákkal. Főleg, ha a kiképzés mellett más dolgokban sem következetes.
25/41 anonim válasza:
Mi a francnak kellett kiemelni ezt a többhónapos marhaságot?
Gyerekek, otthon vitatkozzatok, ne itt.
26/41 anonim válasza:
Nekem 3 van. Mind a három nagyon okos, szófogadó, könnyen tanul... lehet, hogy nem épp a kutyában van a hiba?!
27/41 anonim válasza:
1.a hülye az nem hüje...
2.meg kéne nevelni
3.ha így beszélsz a kutyádról akkor hogy várod el,hogy normális legyen?
28/41 anonim válasza:
Ez most komoly? Nekem is spánielem van, okosabb, mint néhány ismerősöm.
29/41 anonim válasza:
nekünk is volt egy, fajtiszta, törzskönyves, normális tenyésztőtől, és mindenfélét meg lehetett neki tanítani, de elég idegbeteg volt.
30/41 anonim válasza:
Ha jól neveled, szereted nem válik idegbeteggé! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!