Milyenek az Angol cocker spánielek?
milyen vérmérsékletűek stb?
azok válaszát várom akik tapasztalatból tudják, netről kimásolni én is tudok.
a válaszokat előre is köszi
A kedvenc fajtám. Nekem kettő van. Ahogy írta az első, betegesek, ha szaporítótól veszed őket, sok öröklött betegségük lehet.
Nekem egy fekete kanom van, és egy arany szukám (ő még kicsi, 4 hós lesz, nemsokára lesz ivartalanítva) Amúgy nagyon makacsak, önfejüek, nagy színészek, határozott gazdi kell nekik, különben becsapják az embert, és a fejére nő. Hiperaktívak, szeretnek rohangálni órákhosszat, labdázni, játszani. Nagyon nagy a mozgásigénye, amit naponta le kell vezetni, különben lefoglalja magát (nem épp alvással, inkább szétszed bármit. :D)Szellemileg is fárasztani kell, tanítani. Nagyon embercentrikus, nem szeret egyedül lenni, más kutyákkal sem aqnnyira, mint az emberek között. A szőrápolás fontos! 2-3 hetente vágni kell a füléből a szőrét, havonta a talpáról, nem árt 2-3 havonta trimmelni. A füle érzékeny, könnyen begyullad.
Ha van valami konkrét kérdésed írj, válaszolok szívesen.
köszi a válaszokat! (mindenki hasznos jelölést kapott:) )
más kutyákkal szemben agresszív? sokat ugat?
(az ugatás nem zavar, csak tudni szeretném, jelenleg 2 kutyám már van ők is ugatnak elég sokat :D )
egyre szimpibb nekem ez a kutya fajta :) :)
kb milyen ár az amiért már "rendes" tenyésztőtől vehetem és nem valami szaporítótól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!