Milyenek az Angol cocker spánielek?
milyen vérmérsékletűek stb?
azok válaszát várom akik tapasztalatból tudják, netről kimásolni én is tudok.
a válaszokat előre is köszi
Igen, akié 10-30,000 az szaporító. Nekem is volt mikor gyerek voltam, kaptam, kb 3 éves volt, mikor egy örökletes betegség miatt el kellett altatni. Kb 5-6 éves voltam, azóta is imádom ezt a fajtát, most 22 éves vagyok, és van kettő. Imádnivalóak, és jó helyről vannak.
Nézz szét a neten. ha ki googlezog, hogy Angol cocker spániel kennel, mittudom én, van sok, Füzberki, Mesztegenyi, és megnézed a kiskutyákat, hasonlítsd össze az apróhirdetésekkel.
Ha érdekelne egy ilyen kutya, ismerkedtem tenyésztőkkel, tudok egyet, ahol mélyen áron alul van eladó kölyök, törzskönyvvel, szűrésekkel, kiállítási célra, de kb már fél éves. Azt hiszem megakarták tartani, de mégsem tartják.
köszi a válaszokat :)
most még csak tervben van mivel most is van 2 kutyám, de egy 3-ikat is eltudnék tartani, oltatni, kezeltetni ha kell stb.
de egyre szimpatikusabb ez a fajta :D
köszi a válaszod.
sajnos ez így igaz, de sok kutyafajtával így vannak, hogy csodálkoznak ha oda kap. De ez nem a kutya hibája hanem a "gazdijáé"-már ha lehet így nevezni az ilyen "embert"
köszi :)
nálunk ilyen gond nem lenne, ha a gyerek nem úgy nyúlna ahogy kell akármelyik állathoz, akkor megverném és inézetbe adnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!