Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ezek a kiskutyák...

Szerintetek ezek a kiskutyák fajtatiszta spánielek?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek szeretnék venni, egy kiskutyát, ez jó is lenne, mert egy városban élünk, de kicsit furcsák így kinézetre. Szerintetek? A színük is olyan furcsa.

[link]

2011. jún. 2. 20:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen, de ha van törzskönyvük, akk biztosan :)) Nagyon arik.
2011. jún. 2. 20:49
 2/20 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szakértő, ezért beütöttem hogy fajta tiszta angol cocker spániel kölykök...és ez jött ki:

[link]

szóval nem tudom, de ezeknek gyűröttebb a pofájuk...persze lehet 1-2 héttel idősebbek is...

Ez a link csak segítség, nem tanács.

2011. jún. 2. 20:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Van cser színűben de őszintén szólva az nem így néz ki.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
nem azok. A spánielel vigyázz nagyon mert az epilepszia pl örökletes betegség náluk. Jobban járnál ha nem az expresszen keresgélnél hanem tenyésztőknél. Az expressz a szaporítók kedven coldala, nehezen fogsz itt egészséges kutyát találni aki fajtatiszta is.
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én innen nem vennék kutyát. Tenyésztő expresszen nem hirdet. Chip nincs, tk nincs, és már 6 hetes korba elhozhatod? Ez nagyon gáz. Egyébként a kutyák aranyosak, de nem tudom, h tényleg spánielek e, nem értek a fajtához.

Amúgy meg ajándékba nem adunk semmilyen állatot.

6/20 anonim ***** válasza:
Az expressz sajnos nem arról híres,hogy fajtatiszta kutyát árulna...Tipikus szaporító.A kicsik egyértelműen keverékek,ráadásul már 6 hetes kortól elvihetőek-tenyésztő kölyköt 8 hetes kor előtt nem ad oda,inkább még később,mint korábban...Ha nem szeretnél beteg,ideggyenge,a választott fajtához sokszor még véletlenül sem hasonlító kiskutyát,ne vegyél innen,s főleg,ne támogasd a szaporítókat...Spánit is lehet találni menhelyen,fajtamentőknél,s gazdátlan kölyökkutyákkal is Dunát lehetne rekeszteni..
2011. jún. 2. 20:53
 7/20 panettone ***** válasza:
100%

A színűk azért olyan fura mert coboly is lehet közöttük, 6 hetesen nagyon korai elhozni a piciket- amúgy ilyen pici korban megmondani hogy spániel?! Nagyon régimotorosnak kell ahhoz lenni hogy valaki 100%ra mondja.

Én semmi képpen nem adnék 20000,- forintot egy hathetes talán spánielért. egyrészt egyre biztosabb hogy lesz ebadó, minden kutyát kötelező egyedileg azonosítani tehát mivel az eladó se oltatni se chipeztetni nem fogja a kiskutyákat így a chipezés annak regisztrációja a teljes oltási program a barátnődre marad...számolj csak utánna! A kicsikre nincs garanci arra sem hogy fajtatiszták és arra sem hogy nem lesz semmi örökletes betegségük.

Nézz fel a fajtamentés oldalára www.spanielmentes.hu ha a barátnőd is szeretne kutyát inkább gyertek ki pl juni 11-én egy spaninapra a Lurdyba és ismerkedjetek meg a gazdikeresőinkkel.

Vagy várjatok egy picit fogja még ezeket a kölyköket 10-12 hetsen ingyen hirdetni...

8/20 anonim ***** válasza:

Háááát a színük az már tuti, hogy elég fura. Legalábbis van köztük olyan, amilyen színváltozattal én még nem találkoztam spánielnél.

Mondjuk ezek közül az első is furi nekem, mégis spániel: [link]

9/20 anonim ***** válasza:

Szaporítónál egyáltalán nincs rá garancia,mint ahogy az állat egészségi állapotára sem.

20 ezerért normális helyen nem kapsz spánielt.

A másik dolog,hogy nem jó élő állatot ajándékozni.

Főleg ha ilyen helyről veszed,a megajándékozott meg évekig kínlódhat egy beteges vagy idegroncs kutyával,és a gatyáját is rákölti.Nem lesz nagyon hálás.

Kutyát egyébként nem a földrajzi közelség alapján szokás választani.

2011. jún. 2. 20:54
 10/20 A kérdező kommentje:

A barátnőm régóta vágyik egy ilyen kutyára, a vásárlást 1 hónap mulva akartuk lebonyolítani, de előbbre szeretném hozni neki. A chipet, nem rakatnánk bele, mert nincs rá szükségünk, az állatorvos 8000Ft-ot kérne érte. Egy barátunk meg 1200Ft-ból beoltja őt, mert be tudja szerezni az oltóanyagot.

Csak arra voltam kiváncsi, hogy fajtatiszták e mert inkább nézem őket tacskónak mint spánielnek.

2011. jún. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!