Miért vannak az emberek olyan rossz véleménnyel a keverék/korcs kutyákról?
Ha józan paraszti ésszel belegondolunk, minél keverékebb egy kutya, annál kevesebb az esély a fajtabetegségekre,
nincs standard, azaz nincs mitől eltérni,
és én nagyon büszke lennék arra, hogy a kutyám EGYEDI, küllemre és jellemre csak nekem van olyan, nem jön szembe minden második sarkon mint például egy túltenyésztett fajtársa.
Lehet csak én vagyok túl elfogult, mivel nagyon nagy állatbarát vagyok, minden fajtát elismerek, minden állatot imádok... Vélemények?
"Igazábóül semmi konkrétat nem mondasz, csak ködösítesz."
Vagy megérted, vagy nem, én már nem magyarázok többet.
"Én meg köszi szépen de például terelésre nem fogok menhelyről kutyát"
Igazad van, ha birkapásztor a foglalkozásod, akkor tényleg ne menhelyről hozzál kutyát.
"Na mindegy, ami biztos: nem történik semmi akkor ha valakinek más az ízlése. "
Így van, nem is állította senki az ellenkezőjét.
"De nehogymár EGYÉB esetben meg kéne magyarázzam, hogy miért tetszik x jobban mint y. "
"Jogom van hozzá, és senkinek sem ártok vele."
"De miért nem érted, hogy egyszerűen csak valaki erre VÁGYIK?"
En nem egy filozófiai témájú topic, de gondolkozz el rajta, hogy miért vágyik bizonyos dolgokra az ember. (Leszámítva az ösztönöket meg az alapvető szükségleteket.)
"Fáj, s ezért bele kell magyarázni valami mást?"
Nekem és a kutyabarátoknak egészen más fáj, de hagyjuk, ez megérne egy külön topicot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!