Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Közületek hány gazdinak volt...

Közületek hány gazdinak volt már kullancsos a kutyája és mennyinek lett következménye?

Figyelt kérdés
Itt a környékünkön nagyon sok gazditól hallottam már, hogy kullancsos volt a kutya, vagy ne adj' Isten még babéziás is. Pár embertől azt hallottam, hogy volt, hogy 20 kullancsot szedett ki a kutyájából. Én nagyon félek most a kullancsoktól, mert első kutyám van és ez a babézia nagyon rémisztően hangzik. Van nyakörve és spot on-t is használunk biztos ami biztos alapon, de érdekelne, hogy csak a mi környékünkön jellemző ennyire a kullancs vagy ez tényleg ennyire gyakori?
2012. márc. 17. 20:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tegnap szedtem ki a kutyámból (mudi) 7! kullancsot! Nem lett beteg.

A beagle-m annak idején csak egyet szedett fel, de 2 napig volt Nyíregyházán infúzión az állatkórházban babézia miatt. Akkor túlélte, azóta már nincs velem.

2014. márc. 30. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!