6 hónapos a yorkim és nem tudom hámmal, vagy sima egyszerű pórázon sétáltassam, mikor ki akarom vinni a városba. Ti melyiket ajánljátok? Hogy jobb?
Attól nem lesz egy kutya sem légcsőszűkületes, hogy nyakörvben sétál.
Én semmi esetre sem ajánlom a hámot, töri és koptatja a szőrt, főleg yorkiknál!
Valószínű te nyiratod a kutyád szőrét és ezért nem veszed észre, hogy töredezve vagy kopva lenne.
Szépen néznének ki a kiállítási kutyák a ringbe hámmal...
Ők miért nem akarnank megfulladni? Ja meg többi fajta akik szintén nyakörvben sétálnak........
Jó gazda lehetsz ha nem viszed minden nap sétálni a kutyádat! A yorkik is kutyák /terrierek/ nekik kell a mozgás, imádnak futkározni a szabadban, labdázni stb.
30 fokban is megfázik vagy hőgutát kap, azért nem viszed minden nap sétálni?
Vagy a gazdinak így kényelmesebb?
Télen sem fáznak meg , imádják a havat ruha nélkül is, csak sajnos agyonkényeztetik őket, és szegény kutyuli fázik.
Szörnyűűűűűűű! Az ilyen ember ne tartson kutyát!!!
Utolsónak csak annyit... Egy havanesem van és kb 2 hektáros telkünk a ház körül, baj, hogy én sem viszem minden nap az utcára sétálni az ebem?
Szerintem, ahol van elég terük a mozgáshoz, ott nem szükséges a napi utcai séta. Mert maximálisan jól érzi magát a többi kutyával a megszokott környezetében, ahol semmilyen veszély nem leselkedik rá, ahol önfeledten futkározhat a labdájával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!