Nektek mi vált be?
Most jön a kullancs szezon, tegnap is összeszedett párat a kutyám. Félek hogy betegséget kap el egyiktől ezért kérdésem:
Melyik kullancs elleni spray, nyakörv stb. vált be nektek? Hol vetted azt? Mennyibe került?
Köszönöm, a nyakörv jól hangzik.
2. válaszoló: te mennyiért veszed?
Ki van ütve a kutya? Én biztos nem adnám.
Nekünk az Advantix vált be. Az a baj a nyakörvekkel, hogy "csak" megöli a kullancsokat és ugyanúgy belemennek a kutyába. Az Advantix ezzel szemben távol is tartja őket, egy darab sem volt még a kutyámban.
AlphaZooban is kapható?:)
Mert holnap oda megyek, és akkor ott nézek valami jót.
Nálunk pont, hogy a dokinknál olcsóbb :)
Alpha-Vetnél akartam múltkor venni, elképedtem az ártól.
Nekünk a legnagyobb méret kell, ha jól emlékszem 1900Ft volt a dokinál.
Scalibor leírására nem emlékszem, hogy néztem-e, de a Kiltixére határozottan emlékszem, hogy azt írták, hogy nem tartja távol a kullancsokat, csak megöli őket..
Hát nemtom, én inkább nem kockáztatok, igaz így jóval drágább, mert minden hónapban meg kell venni, de engem a szívroham kerülgetne, ha a nyakörv ellenére találnék benne kullancsot és azon kéne filóznom, hogy na ez most megfertőzte-e vagy védte-e a nyakörv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!