Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a szobakenne...

Mi a véleményetek a szobakennelről?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem tudná itt van pár kép róla:

[link]

[link]

[link]

Szeretnék egy kiskutyát,de anyuék csak azt mondták,hogy szoba kennelbe.Csak este alváskor lenne bent.Mi a véleményetek róla?

2012. márc. 16. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hasznos dolog. Nevelésre, szállításra, használatra is. Ha rendesen foglalkozol vele, akkor jó lesz neki.
2012. márc. 16. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jók!

A kutyák szeretik ha van egy saját helyük.De persze hozzá kell szoktatni!!!:)

2012. márc. 16. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
hülyeség. helyre nevelés helyett becsukom egy ketrecbe
2012. márc. 16. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van én szeretem, de ami a legfontosabb a kutyák is szeretik.
2012. márc. 16. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Most szeretnék venni én is egyet. Szerintem hasznos, ha helyesen van használva.
2012. márc. 16. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Normálisan használva nagyon hasznos, jó kis kuckója lehet a kutyának, utazáskor is jól jön, és a szobatisztaságra nevelésben is segíthet. Ha viszont úgy akarjátok használni, hogy nevelés helyett bezárjátok, akkor borzalmas ötlet.
2012. márc. 16. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos dolog, én is tervezem hogy veszek.

De jól kell tudni használni, nem szabad büntetésből berakni a kutyát, úgy kell érezze, hogy az az ő saját helye, ahol békében pihenhet és nem érheti baj. Ha jól van alkalmazva, akkor a kutya magától is szívesen pihen ott napközben is, nem csak este. Ideiglenes megoldásként a szobatisztaság tanításakor is nagyon hasznos, illetve ha otthon kell hagyni és nem lehet olyan helyre elzárni, kitenni a kutyát ahol nem tenne kárt vagy a környezetében vagy magában (ugye elég megrágcsálnia egy elektromos vezetéket és kész a baj).

2012. márc. 16. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Miért fontos alváskor szoba kennelbe zárni, ha amúgy napközben a szabadon van? Főleg úgy, hogy még nincs is meg a kutya, tehát nem tudod, hogy milyen a természete?

Persze, sokan használják estére, alváshoz, de én semmiképp nem zárnám be. Ha szeret ott aludni, akkor bemegy, de egyébként szabadon mozoghatna.

2012. márc. 16. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Szokj már le arról, hogy üzenetben kérdezel vissza, írd ide, ha nem privát jellegű a kérdés. Ha tudtad értelmezni az eddigieket, akkor ráadásul magadtól is kitalálod a választ. Ha nem, akkor mondd meg a sulkiban a tanáraidnak, hogy szövegértési problémáid vannak, segítsenek rajtad.
2012. márc. 16. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Azért jó bezárni éjszakára amúgy (legalábbis eleinte), mert segít a szobatisztaságra nevelésben, nem szívesen piszkítanak maguk alá a kutyák, míg ha ki tud menni a konyhába kakálni, aztán visszafeküdni a szőnyegre, akkor nincs annyi motivációja, hogy éjjel ne csináljon be.

Ezen kívül tényleg felesleges bezárni éjszakára, annak ellenére, hogy a kutyát valószínű nem zavarná.

2012. márc. 16. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!