Mi a véleményetek a szobakennelről?
Ha valaki nem tudná itt van pár kép róla:
Szeretnék egy kiskutyát,de anyuék csak azt mondták,hogy szoba kennelbe.Csak este alváskor lenne bent.Mi a véleményetek róla?
Szerintem jók!
A kutyák szeretik ha van egy saját helyük.De persze hozzá kell szoktatni!!!:)
Hasznos dolog, én is tervezem hogy veszek.
De jól kell tudni használni, nem szabad büntetésből berakni a kutyát, úgy kell érezze, hogy az az ő saját helye, ahol békében pihenhet és nem érheti baj. Ha jól van alkalmazva, akkor a kutya magától is szívesen pihen ott napközben is, nem csak este. Ideiglenes megoldásként a szobatisztaság tanításakor is nagyon hasznos, illetve ha otthon kell hagyni és nem lehet olyan helyre elzárni, kitenni a kutyát ahol nem tenne kárt vagy a környezetében vagy magában (ugye elég megrágcsálnia egy elektromos vezetéket és kész a baj).
Miért fontos alváskor szoba kennelbe zárni, ha amúgy napközben a szabadon van? Főleg úgy, hogy még nincs is meg a kutya, tehát nem tudod, hogy milyen a természete?
Persze, sokan használják estére, alváshoz, de én semmiképp nem zárnám be. Ha szeret ott aludni, akkor bemegy, de egyébként szabadon mozoghatna.
Azért jó bezárni éjszakára amúgy (legalábbis eleinte), mert segít a szobatisztaságra nevelésben, nem szívesen piszkítanak maguk alá a kutyák, míg ha ki tud menni a konyhába kakálni, aztán visszafeküdni a szőnyegre, akkor nincs annyi motivációja, hogy éjjel ne csináljon be.
Ezen kívül tényleg felesleges bezárni éjszakára, annak ellenére, hogy a kutyát valószínű nem zavarná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!