A (kölyök-) kutyánk kiássa a virághagymákat a kertben, mit tegyünk? (Labrador,7 hónapos)
El kell keríteni a virágos kertet.Mert ha bejár és nem is ássa ki,akkor beledöngöli a földbe.
Persze lehet/sőt kell tanítani,hogy mit szabad és mit nem de mire sikerül,ha egyáltalán sikerül leszoktatni a virághagyma ásásról addig sok virágra ne számíts!
Kösz! De tényleg köszi!!! :) :) :)
De:
1. Nem csivavánk vagy yorkink van, hanem labradorunk...
2. Többnyire dolgozunk hét közben, aztán irány, bölcsi, ovi, úszás, dob-óra...
Amúgy tudom, hogy nálad az igazság, de valami egyéb ötlet. Tegnap úgy lefárasztottuk egyébként, épp úgy, ahogy írtad. Csak döglött ott, mozdulni sem bírt. Úgy elfáradt. Reggelre újra ki volt ásva az összes virághagyma...
alabi munkakutya,kellneki a napi 2 óra mozgás.Most kiássa a virághagymát egy félévmúlva szétszed mindent.
Ha nincs rá idő akkor miért labit vettetek?
:) :) :) :) :) :)
Köszi...
A virág annyit nem ér, hogy randa kerítéseket húzzak ki, vagy a kutyát szorítsam vissza egy kicsi helyre.
Amúgy felkészültünk. Mármint lelkileg, és ezek a kis dolgok nem fognak tönkretenni lekileg...
Amúgy a farakás fele még kint van az udvaron, és a kb. egy kilós fákat hurcolja előre az utcafront környékére. A farakás másik felét már előrehordta, és azt már bevittem a garázsba. Tehát fárasztja ő magát is, és edz keményen... :)
Rendszeres napi két órát valószínűleg kevesen engedhetnek meg maguknak, ne legyen a labi (és még rengeteg más is) az ő kiváltságuk. Azért lett labi, mert a legcsaládbarátabb, legokosabb, legértelmesebb kutyát akartuk. Számunkra a labi "A KUTYA".
És tudom, hogy igazatok van, igyekszünk is minél többet vele lenni, mármint mozgatni őt. Tudom, hogy szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!