Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy Palotapincsit!...

Szeretnék egy Palotapincsit! Milyen kutyus ez a fajta?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá , de nagyon szeretem ezt a fajtát beléjük szerettem. Csak is kizárólag pincsi kell! Saját tapasztalat érdekel.
2012. márc. 15. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia:)
2012. márc. 17. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Neked sicu-pincsi keverék a kutyád. Nincs is ilyen szőrtípusa a palotakutyának.

Az meg oltári hülyeség, hogy két különféle típusa van. Pekingi palotakutya. Ez a fajta neve. Azért néz ki így a legtöbb - köznyelven mondva - pincsi, mert a sok hozzá nem értő keresztezte tibeti spániellel, sicuval meg mindennel ami hasonló hozzá meg "jajdecuki" kutyával amiből lettek ezek a kutyák. Utána meg ezeket fedeztették egymással. De ettől még nem külön típus... Csak egy keverék amire azt mondják pincsi. A pekingi palotakutya MÉG MINDIG úgy néz ki, ahogy az első képen linkelted...

2012. máj. 13. 13:17
 13/14 anonim válasza:
Nagyon tündéri kutyus:) Én egy 9 hónapos tüneménynek büszke gazdija vagyok:)Zsöminek hívják. Nagyon barátságos a gyerekekkel. Imád a középpontban lenni:D A cicámra nagyon féltékeny,teljesen kivan,ha nem vele foglalkozom. Ő egy kicsit finnyás,mindig csak a konzervet enné,de meg kell neki tanulnia,hogy mást is kell ennie. Én most Dog Chow tápot fogok neki venni. Ez elég jó minőségű:) De megéri egy ilyen tüneményt tartani,mert rengeteg szép évet tölthetsz vele. Nálunk még csak kb.két hete van,de máris az egész család imádja:)Vigyázz,mert könnyen a fejedre nőket:D Sok bolgog évet kívánok a kutyushoz!:)
2012. jún. 10. 19:24
 14/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok:Sok sikert kívánok a kutyushoz!:) Remélem segítettem! Has bármi kérdésed lenne nyugodtan írd meg privátba!:)
2012. jún. 11. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!