2/13 anonim válasza:
h lenn már németjuhász jajj istenem!
szerintem uszkár kölyök bár az orrárol lehetne pontosan megmondani profilbol.
3/13 anonim válasza:
Dehogy. Ez egy Ír vízi spániel!
4/13 anonim válasza:
szia!
Az ír vízispániel barna. Ez a kölyök pedig nem barna, akár hogy is nézem. Ez egy uszkár lesz. csak lehet, hogy egy kis keverék, és ezért nem hasonlít annyira. lehet, hogy csak 30% uszkár van benne .))
5/13 anonim válasza:
Akkor talán hupilila?! -.- Mégis milyen színű lenne?? Barna és barna között nincs különbség. Fényviszonytól, kortól és a szülőktől függ egy kutya színe, nem a fajtától.
6/13 anonim válasza:
Csórikám dehogy uszkár. Annak nem ilyen az orra.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Nekem uszkárom van, nálam nőtt fel, láttam, hogy milyen kicsiként.
Ebben a kutyában lehet uszkár, de nem fajtatiszta, az biztos, túl kerek a feje, és már ilyenkor is látszania kellene jobban az orrának.
10/13 anonim válasza:
Simán meglehet állapítani. Azoknak a kutyáknak látszik, hogy kiemelkedik az orruk .inkább az a kérdés hogy te hogy nem tudod megállapítani! Azért látszik, hogy egy kutyának nyomottabb vagy kiemelkedő orra van. És az uszkárnak nincs a legrövidebb orra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!