Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kínzás az elektromos nyakörv?

Kínzás az elektromos nyakörv?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől kaptam kölcsön,hogy próbáljam ki,de szerintem ez szemétség! Kipróbáltam magamon és nem egy leányálom!
2009. jún. 11. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

ha valamilyen vislekedési problémát szeretnél kezelni, akkor inkább vízpermetes nyakörv( nem tudom, hogy lehet-e kapni mo-on)

Én tuti, hogy egy állatra sem raknék elekromos nyakörvet.

2009. jún. 11. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem.

Ne ezzel próbáld leszoktatni hanem finoman..ha érted mire célzok

2009. jún. 11. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire. Pl az elekromos nyakör kiváló akkor ha társul még hozzá egy föld alatti vezeték, így nem szökik a kutya, lthatatlan villanypásztor. Ugatásra sztem fölösleges, és másra sem túl barátságos, de a szökést remekül meggátolja.
2009. jún. 11. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
elektromos nyakörv, na ne
2009. jún. 12. 21:46
 5/5 anonim válasza:
50%
Hidd el tudnék mesélni sokkal rosszabb eszközt is. én március ota foglalkozom a kutyámmal, ezelőtt elítéltem az ilyeneket, de miota van kutyám, tudom hogy sajnos néha ilyen eszközökhöz kell folyamodni. szombaton ajánlották az elektromos nyakörvet, mondtam hogy kizárt...ma kivittem a kutyát gyakorolni és kifutott az úttestre, majdnem elütötték. inkább pár alkalommal megrázatom kicsit, hogy tudja ki a góré, mint hogy elüssék. szöges nyakörvet is használok, ettöl függetlenül imádom a kutyám és boldog, kiegyensúlyozott a kutya, viszont sajnos meg kell neki mutatni hogy nem mindig az van amit ő akar!
2009. dec. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!