Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » King of darkness dobermann...

King of darkness dobermann kennellel tapasztalat? Hobbicélra mennyibe kerül kb egy kicsi?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát is szívesen fogadom, aki mondjuk ismerősétől hallott róla, nem személyesen. Egyszóval érdekel bármi, amit tudtok róla, a kiskutyák ára is. Úgy állok hozzá, hogy 10 évre választok társat, de azéft nem árthat tudni, mennyit kell gyűjtögetnem.

2012. márc. 13. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21:44

Nem, nem csak neked az. Nekem a testfelépítése nagyon tetszik hogy olyan masszív, de mégis hozza azt a dobis kecsességet. Paradise se semmi, főleg ahogy dolgozik, ő is nagyon tetszik (igazából az összes kutyája, de mind másért). President meg egy az egyben az anyjára ütött küllemre, úgyhogy nálam ő is a kedvencek közé tartozik. Remélem majd Paradisetól lesznek olyan munkamániás kicsik, amikben vissza fog tükröződni a nagyi testalkata és az anyjuk munkaszeretete, na meg hogy lesz addigra annyi pénzem, hogy lehessen nekem is egy Rocca leszármazottam.

2012. márc. 18. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is arra várok, hogy lehessen egy kölyköm Paradisetól:)
2012. márc. 19. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit sikerült megtudni kedves kérdező? Neked milyen árat mondott Andrea?
2012. jún. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!