Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék saját kutyát!...

Lilaeri kérdése:

Szeretnék saját kutyát! Azonban sokat dolgozok. Milyen kutyát válasszak ha kb egy két órám van naponta rá. Illetve a szabadnapjaimon (Heti 2-3 nap) több időm? Valami apróbb termetűre gondoltam!

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 22:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem feltétlenül kell kölyköt hazavinni...

Rengeteg menhelyi kutyát ismerek, akik "ölni tudnának" egy ilyen lehetőségért...

és mint mondtam, a menhelyen ha elmondja a kutyatartási lehetőségeit, csak olyan kutyákat fognak ajánlani, akiknek megfelelő ez a körülmény...

és szerintem ez a napi 2 óra (mert 1 tényleg kevés) sokkal jobb, mint egy falusi kutyának a magdinénivel aki a büd.s életben soha ki nem engedte a kutyáját...

(a szomszédban is van egy kau, a gazdája nem ott lakik, csak a halait tenyészti a telken...séta nuku. egy pásztorkutyának... 2 jó szót szólok hozzá és besétálhatok a kapun - úgy, hogy egyébként őrjöng ha idegent lát.)

2012. márc. 13. 22:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Na igen.

Pl. a múltkor volt itt egy kérdező. Ő is napi 1-2 óra foglalkozást írt, kölyök kutyát szeretett volna, CSAK kinti kutyának. Hát arra én is azt mondtam, hogy nem, ez nem jó egy kutyának sem.

Ám jól eldiskurálunk, a kérdező pedig még mindig nem reagált semmire... :)

Kölyköt én sem javasolnék amúgy, én is úgy vállaltam be az enyémet, hogy majdnem 5 hónapos koráig jött velem dolgozni, majd azt követően anyósomék jó 2 hónapig jöttek hozzá délben.

2012. márc. 13. 22:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Jah, hát igen. Én kölyökre gondoltam. De valóban menhelyről felnőtt kutyu célszerűbb. Csak nem tudom a kérdező milyet is szeretne, mert nem hajlandó kommunikálni.
2012. márc. 14. 11:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak ennyi az időd akkor nem való neked kutya. Kivéve ha kertes házad van, mert ugye ha panel, akkor napi 3-4-szer le kell vinned minimum fél órákra bármilyen pici!

Mellesleg jó lenne ha válaszolnál közben mert már sokan írtak neked sokmindent! :)

2012. márc. 17. 12:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Éééés... Nem válaszolsz!:D
2012. márc. 26. 10:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Lesz.rja mit gondolunk, mi a véleményünk. Azt hitte majd ajánlunk egy olyat ami napi félóra sétával beéri és csak 1-szer kakil-pisil-eszik és ennyi.
2012. márc. 26. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!