Chubby2o6 kérdése:
Samsung Galaxy Mini. Naponta min. Egyszer kikapcsol, csak úgy, saját magától. Mitől lehet ez, és mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 16:55
1/3 anonim válasza:
Még csak 2 napja van galaxy minim XD, de nekem akkor kapcsolt ki magától, amikor használtam az advanced task killer nevű progit. Mint kiderült, ez a progi felesleges, mert bekutyulhatja a rendszert, és a teló magától is bezárja 1 idő után a felesleges progikat. Mióta nem használom, nem kapcsolt ki. Tehát ha használod az advanced task killert, ne használd, töröld le.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is volt Task Killerem,de én is csak addig használtam,amíg el nem olvastam azt a cikket,amiben kiderül,hogy felesleges,akkor én is letöröltem.Viszont a probléma azóta is él,sajnos.
2011. jún. 25. 07:05
3/3 hurikan23 válasza:
Nem tudom, hogy ilyet mi okoz, de erről már hetekkel ezelőtt hallottam, ez az egyik gyakran előforduló hibája ennek a telónak, a másik pedig a gyenge képernyőfelbontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!