Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajta lenne ideális...

Melyik fajta lenne ideális nekünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Április-május környékén szeretnénk egy kiskutyát/nagykutyát..igazából érdekelne melyik fajtát ajánlanátok vagy melyik fajták keverékét?A körülmények:

Panelban élünk,napi 5-ször vinném le(nyáron többször),kisgyermekes család vagyunk(3 kisgyermek),illetve kutyák is vannak itt-ott,közepes termetűre gondoltunk,mert a kis ölebeket nem szeretjük :) Ha valamit kihagytam nyugodtan kérdezzétek meg,mi a vizslára gondoltunk egyébként elsősorban vagy annak keverékére :) Előre is köszönöm :)

2012. márc. 12. 18:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Blue örülök,hogy te is imádod a fajtát :))
2012. márc. 12. 19:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Na ezt jó hülyén írtam le..a láz rajtam is kifog :)na mégegyszer:

Igazából nem kell,hogy területvédő legyen szerintem..:) Egy panelban nem az a legfontosabb :) A vizslának kitudnák elégíteni a mozgásigényét a napi 5 HOSSZÚ sétával,és mivel tavasszal lesz,akkor nincs suli így lesz rá ideje a kedves kérdezőnek :)

2012. márc. 12. 19:41
 23/24 anonim ***** válasza:
2012. márc. 12. 19:42
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek..:) Egy vizslán gondolkozom..nem tudom jó ötlet-e..igaz,hogy szerelmes vagyok a fajtába :)
2012. márc. 26. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!