Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajta lenne ideális...

Melyik fajta lenne ideális nekünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Április-május környékén szeretnénk egy kiskutyát/nagykutyát..igazából érdekelne melyik fajtát ajánlanátok vagy melyik fajták keverékét?A körülmények:

Panelban élünk,napi 5-ször vinném le(nyáron többször),kisgyermekes család vagyunk(3 kisgyermek),illetve kutyák is vannak itt-ott,közepes termetűre gondoltunk,mert a kis ölebeket nem szeretjük :) Ha valamit kihagytam nyugodtan kérdezzétek meg,mi a vizslára gondoltunk egyébként elsősorban vagy annak keverékére :) Előre is köszönöm :)

2012. márc. 12. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom a mudit, noha szerintem a legjobb kutya. De akárki akármit mond, ez a fajta nem az tökéletes családi kutya aki imádja a gyereket és ugyanúgy szótfogad neki mint a tekintélyes apukának és lehet kézről kézre adni stb.

Nektek valami barátságos, családikutya kell. Jó a vizsla, vagy ír szetter, angol szetter, golden, labrador, német juhász is beleférhet esetleg.

2012. márc. 12. 18:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Német juhászt,szettert emlékek miatt én nem szeretnék,nem rossz,hanem megható emlékek és nem szeretnék abba a hibába esni,hogy hasonlítgatom akit ismertem szettert illetve német juhászt..a vizsla,labrador nagyon tetszenek..:) Köszönöm szépen!
2012. márc. 12. 19:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Illetve még az amstaff is..:)
2012. márc. 12. 19:05
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor elmehettek egy menhelyre is együtt a családdal és megnéztek pár kiskutyát. Gyerek mellé én inkább kölyökkutyát ajánlok, mert azt egy élemény felnevelni és a felnőtt kutyáknak ki tudja milyen traumája volt...
2012. márc. 12. 19:07
 15/24 A kérdező kommentje:
Igazad van,csak akkor céltudatosan olyan keverékeket nézünk :) Mert akkor nem fogok hazahozni egy mudi-pumi keveréket.
2012. márc. 12. 19:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is menhelyre menjetek el,ott legalább kiválaszthatjátok és látogathatjátok amíg meg nem szokik titeket.
2012. márc. 12. 19:15
 17/24 petrusi ***** válasza:
Schnauzer törpe vagy közép. Ideális családi, de a területét keményen védi. A vizsla lehet hogy nem túl jó, mert nagyon nagy mozgásigénye van. Nagyon sportos kutya.Nagyon szeret apportírozi és úszni, de ha ez nem probléma, akkor nyugodtan.:)
2012. márc. 12. 19:26
 18/24 anonim ***** válasza:
Igazából nem kell,hogy területvédő legyen..:) Egy panelban nem az a legfontosabb :) A vizslának kitudnánk elégíteni a mozgásigényét,imádom a fajtát és csak tavasszal-nyáron lesz,mikor nincs suli :)
2012. márc. 12. 19:32
 19/24 anonim ***** válasza:
*kitudnák azért írtam mert napi 5 séta szeirntem egy vizslának tökéletes :)
2012. márc. 12. 19:32
 20/24 A kérdező kommentje:

Blue11 rátapintott a lényegre(egyébként teljesen egyformák vagyunk,mert én is 15 éves vagyok,és nekem si áprilisban lesz kutyám)

Tehát így van nem kell,hogy védje a területét,hiszen egy panelban nem az a feladata :) ÉS így van azért lesz tavasszal mert nincs suli :)

2012. márc. 12. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!