Ebbol lehet dominancia problema?
Üdv!
Ez alatt azt érted, hogy maga alá rántja és megpróbálja "meghágni" azokat?
Mert, ha igen, akkor ezen nem kell meglepődnöd.
Mivel nekem is eddig csak kan kutyáim voltak, vannak és lesznek, továbbá igencsak le vannak "szabályozva" így az energiáik oda csoportosulnak át, ahol az nem ütközik tiltásba. Mivel nálam a domináns viselkedés és a balhézás nemkívánatos és nem tűrt viselkedésforma, de minden más engedélyezett, ezért az ilyen megnevelt kutyáknál azt tapasztalom, hogy viselkedésük jellege inkább egy "szexgépre" kezd hasonlítani, ami az évek múltával gyengülni fog. Mivel a kutyád most kezd nemileg érni ezért én ezen nem csodálkozom. Az én corsom is ilyen volt, azóta egy kicsit enyhült, de plüss játék híján a többi fajtársát, főleg a szukákat próbálta meghágni, ha tüzeltek, ha nem. Ha nem volt szuka, akkor jó lesz a kan is megállapítással szórakozott. A jelenség annyira nem vészes, mint látszik, megfelelő figyelemmel és fegyelemmel nagyon jól ellenőrizhető.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!