Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljunk, ha folyton...

Mit csináljunk, ha folyton sír a kiskutya?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni. Két napja került hozzánk egy 7 hetes keverék kutyus. (leginkább németjuhász, labrador és boxer van benne). Az a baj, hogy állandóan sír(nyüszít, vonyít, ugat). Nem csak este, hanem napközben is sír. Nem szeretnénk elkényeztetni, de azt sem szeretnénk, ha úgy érezné nem törődünk vele. Ha kimegyünk hozzá, nem érdekli semmi, sem a játékok, sem az udvar felfedezése, csak az hogy mellettünk legyen. Aztán eltelik kis idő, és elkezd játszani a pokrócával, falevelekkel, nem foglalkozik velünk, de ha bemegyünk a házba, akkor abban a pillanatban, amikor becsukjuk az ajtót elkezdi a sírást és nem akar megnyugodni. Nem tudjuk, mit csináljunk, nem tudunk folyton kint lenni vele, és ha dolgozi fogunk mindketten ugyanazon a napon, akkor egyedül lesz nap közben is. De nem tudjuk mi lesz vele, mert most még egy órát sem bír egyedül.
2012. márc. 12. 10:40
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Este kint aludt, egyszer sem sírt :) Egész nap az udvaron voltam, egy idő után nem is foglalkozott velem, játszott, rágcsált, aludt. Aztán bementem, és az előszobába beengedtem, de kiment és játszott tovább. A lényeg, hogy kompromisszumot kötöttünk kint és bent között, hogy az előszobába bejöhet, ha akar.
2012. márc. 14. 18:18
 32/32 anonim válasza:
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Tegnap bent aludt a 8 hetes huskym, de ő sajnos nagyon izgága, hiába játszuk át a délutánt, fél óránként felkel, mindent szétrág a játékai helyett persze, és habár késő este kiviszem pisilni, hajnalban bepisil, bekakil,természetesen a szőnyegekre. Reggel meg úgy megyek dolgozni, hogy alig élek, mert a kicsi fél óránként fent van és randalírozik, hiába minden tanítgatás. Szóval az embernek nincs szíve kitenni,mert sír, de ugyanakkor nem benti kutyàt szeretne, és elkényeztetni sem szeretné. Nem egyszerű helyzet, én megértem a kérdezőt.
2019. máj. 18. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!